Bloğunuza yazdığınız onlarca, yüzlerce, binlerce içeriği bir düşünün... En başında yaptığınız yanlışlar sitenize trafik almanızı engellemektedir. Bunun yanında bir çok sorunu da beraberinde getirmektedir. Yılların birikimiyle oluşturduğum ''Bloggerlar için anahtar kelime analizi V1.0.1'' eğitimini satışa sunmuş bulunmaktayım.

Bu eğitim kimler için ? ;
  • E-ticaret siteleri,
  • Kişisel blog siteleri,
  • Haber siteleri,
  • Niş (Niche) siteleri,
  • Apk, pdf vb. indirme siteleri.
Her türlü sektör bu eğitimden, dikkatli okuduğu ve anladığı takdirde verimli sonuçlar elde edebilir. Her şey olumlu gittiği takdirde, bu güne kadar yaşadığınız zaman ve bütçe kayıplarını düşünerek üzülebilirsiniz. Fakat hatanın yada zararın neresinden dönerseniz sizin için kârdır.

Eğitim içeriği 23 sayfa ve 2682 kelimelik PDF formatından oluşmaktadır.

Eğitimin amacı bloggerlar için doğru anahtar kelime analizi yapılmasını sağlamak ve buna bağlı olarak yüksek trafik artışlarını hedeflemek.

Tamamen ücretsiz bir şekilde erişebileceğiniz anahtar kelime analizi araçları ile kendinizde ve sitenizdeki değişimlere inanamayacaksınız.

**Eğitim içeriğinden alıntılar**
''Bildiğiniz üzere eğitimin başından beri Semrush ve Google’dan bahsediyorum. Bu siteler, anahtar kelime analizinde önemli araçlara sahiptir. Ancak atlanılan önemli bir nokta var. ! Öyle ki, jenerik veya projelik domainlerin tespitinden tutun da, anahtar kelime analizine kadar yanlış bir mantık var ''

''İkinci örneğimizdeki ‘’çift saat anlamları’’ anahtar kelimemizde de görüldüğü gibi arada ciddi bir aranma hacmi farkı var. Sadece Semrush veya başka bir araç üzerinden analizini yaptığınız yüzlerce, binlerce içerikli siteniz olduğunu düşünün. Bu yanlış analize göre ‘’Siteme neden trafik gelmiyor ?’’ demeniz gayet normaldir ''

Eğitim içeriğini 100 TL yerine ilk 10 kişiye 50 TL den sunuyorum.
İndirimin bitmesine 8 kişi kaldı.
İndirimin bitmesine 2 kişi kaldı.
Ödeme Yöntemi : PaPara
İletişim WP : 0535 646 51 87