Hocam siz siteyi değil kendi apinizi satıyorsunuz. Yani siz hala kazanç elde ediceksiniz siteyi alan kişi de çok az kazanç elde edicek.
Diyorsunuz ki başkalarına 13 e veriyorsam size 12 TL'den vericem. Biz de 13 e başkalarına vericez. Aylık 10 bin gelir olsa bın TL kalmaz mi 😃 Ne anladım ki bu işten.
İyice anlatırsanız sevinirim. Eğer böyle ise almaya gerek kalmaz çünkü kirası 800 TL diyonuz. Başka bir açıklaması vardır illa böyle olursa anlamı yok
Aylık en kötü 15bin net geliri var hocam, 4 büyük sadece panelinde bizim Türk servislerimizi satıyor, günlük en kötü 50 tane 1k sipariş gelse 2.5 tl kardan 3750 tl para yapar bu sadece net kar. Eee zaten süreklide 1k gelmeyeceği kesin 😊 günlük 50 sipariş ayda 1500 sipariş yapar 400 tl ye denk gelmekte 😊 zaten sitenin fiyatı bile aylık 3750 tl kazansa site gene çok çok uyguna satılmış olucak en kötü hali ile 3750 tl kazanan bi site için.
Günlük 10 tane 10k sipariş gelse ayda size kalacak net miktar 7500 tl 😊
Ayrıca bu kadar büyük panellere servis vermek zor iştir, herkes veremez ve şuan piyasada ben ve bi kişi hariç hiç bir Türk servis yok.
Ben yabancı takipçi sağlasaydım türk takipçiye ekstra olarak inanın bana bu gelir 2 ye katlanırdı.
Niye satmadım bilmiyorum 😂 eğerki panel satılmazsa yabancı data açmayı planlıyorum.