linkten sonrası karanlık temada okunmuyor
Trendyol üzerinden kopyala yapıştır yaptığım için öyle gözükmü olabilir.
Hayirli olsun bol kazançlar
Çok teşekkürler.
Tebrikler hocam , umarım yakında 1000. siparişimi aldım diye konu açarsın
İnşallah diyelim, teşekkür ederim.
Tebrikler
Teşekkür ederim.
Hayırlı uğurlu olsun, heyecanınız anlatışınızdan belli oluyor umarım 100. 1000. ve belki 10000. satışda da bu heyecanla devam edersiniz

bol kazançlar dilerim
İnşallah, teşekkür ederim.
Hayırlı olsun umarım mutlu bir işiniz olur.
İnşallah, teşekkür ederim.
Hayırlı olsun.
Biz trendyol olayına biraz soğuk yaklaştığımız için çok fazla ürün girişi yapmadık.
%20 Komisyon ile trendyol sattığımız üründen 400 küsür lira komisyon alıyor.
Kdvsi komisyonu kargosu derken bizim kazancımız 250 tlye geliyor ve sattığımız ürün altın.
Umarım sizin sektörde kazancınız bol olur.
Açıkçası ben markalaşmak adına açtım şimdilik, o yüzden fiyatlar biraz yüksek. İadesiydi, komisyonuydu üstüne ekleyerek satış yapıyorum.
Başarınızı tebrik etmek isterim. Umarım genç girişimciler için güzel bir umut olursunuz. Fakat gözüme takılan bir şey oldu, Trendyol'da puanınızın hesaplanması için en az 5 satış yapmalısınız. 5 satışa ulaştığınız taktirde ilk siparişin teslim edildikten sonraki 14 gün sonra puanınız hesaplanıyor. Yani minimum 5 satış gerçekleştirmişsiniz bu harika!
Trendyol'da uzun süredir mağazam var bu yüzden yapmaman gereken şeyleri söyleyeyim. Müşteriye alttaki kartı yolladıysan bu harika ve ince düşünülmüş bir olay ama bu Trendyol iş ortağı sözleşmesine aykırı. Trendyol derki: Trendyol harici bir platforma yönlendirme yapmanız yasaktır. Eğer kullanıcı bilinçli ve yolladığın ürünü beğenmez ise bu durumu şikayet edebilir, sonrasında ise başın ağrır.
Tekstil sektörü her zaman için yüksek iade oranı olan bir kategoridir. Tekstil pazarında çok büyük bir pasta var ama bir o kadar da tedarikçi var. Trendyol üzerinde 2-3 beden sipariş verip hangisi üzerine oluyorsa onu alıp diğerlerini iade eden çok kullanıcı var maalesef

Puanın 10 üzerinden 8.7, fena değil aslında ama minimum 9.0 puana ulaşmaya odaklan.
Keyifli satışlar dilerim.
Çok teşekkür ederim. Evet Trendyol için şu an çalıştığım markanın hesabını kullanma kararı aldım. Onlar öncesinde çorap vs. satışı yapıyormuş. Şirket kurulumu tamamlandığında ki bu da yoklama vs. derken bir hafta sürüyormuş muhasebecim öyle söyledi, kendi adımla kayıt olacağım.
Kart konusunda haklısınız fakat sadece Instagram dan takip edebilirsiniz demekten dolayı kapatırlarmı bilmiyorum. Kapatırlarsa da kendi şirket kurulumum tamamlandığında oradan açarak daha dikkat edeceğim. İade vs. olayına gelecek olursakta ben markalaşmak için açıkçası kurdum. Fiyatlarda ürünlerin diğer muadillerine göre yüksek fakat ürünlerin çoğunda diğer markalarda yok. Tavsiyeler ve her şey için çok teşekkür ederim.
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim.
Başarılarınızın devamını dilerim ve en kısa zamanda Trandyol vs. pazar yerlerinden uzaklaşmanızı dilerim

Sebebini sorarsanız zaten muhtemelen kısa sürede anlayacaksınız ama Özellikle butik üreticiler ve çok fazla emek verip özel ürünler tedarik edip satışını yapanlar için bence pek uygun değil. Trendyola harcayacağınız komisyon bedellerini kendi websitenizin google reklamlarına ayırarak daha sağlıklı satışlar yapabilisiniz ve trendyolun laylaylom kitlesinin gazabına uğrayıp gereksiz zaman kaybından kurtulursunuz.
Evet farkındayım fakat markalaşmak için şart gibi gözüküyor.
Tebrik ederim, darısı benim başıma
İnşallah.