Merhabalar,

Forumda keşke "Girişim Hikayem" alanı olsa da insanlar girişimlerini günlük olarak aktarabilseler. Açıkçası ben birçok gelişmeyi buradan duyurarak insanlarında takip ederek bazı şeylere daha cesaretli girebileceğini düşünüyorum. Her neyse girişimim ile ilgili ufak detayları geçtiğimiz günlerde bazı kategori alanlarında açmıştım. Açıkçası Instagram hesabıyla başlayan süreç sonrasında web sitesi sponsoru gelmesi ile birlikte web sitesinin aktif edilmesi ile devam etti. Sonrasında ise şahıs şirketi kurarak bu işi daha da kurumsallaştırmayı düşündüm.

İlk olarak Trendyol mağazamı da aktif ettim. Trendyol mağazamın da aktif olması ile birlikte bu sabah kalktığımda pazaryerinden gelen ilk siparişimin olduğunu fark ettim. Açıkçası ufak bir heyecan ile birlikte hemen koşarak kargoyu güzel bir şekilde hazırladım. Ürünü ütüledim, temizledim ve paketledim. Kargoya da az önce vererek hemen mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. Birçok kişi için aslında bu ufak bir şey olabilir ama ben kendim açısından kendimi bir sorumluluk altında hissettiğimi düşünerek daha da titiz davranmaya özen gösteriyorum. Bu arada artık gelen her sipariş sonrasında sipariş tutarının yüzde onu kadarlık bir kısmı sokak hayvanlarına mama desteği olarak kullanma kararı aldım. Bunu da müşterilerime bir tasarım hazırlayarak duyurmak istedim.

Bu arada Trendyol mağazamda henüz çok fazla ürün yok. Çünkü ürünlerimin yarısından çoğu yurt dışından geliyor. Onlar geldiğinde eklemelerini yapacağım. Şimdilik mağazamı incelemek isterseniz diye link bırakıyorum;

https://ty.gl/aglezy9

Sipariş Tarihi:
03 Ağustos 2021 00:54

Kargoya Veriliş Tarihi:
03 Ağustos 2021 16:25