arkadaşlar ben kimseyi işaret ederek bir paylaşımda bulunmadım ancak bilgi paylaşım forumlarında ve yardım ve destek konularında bu tarz işlemler yapmaya çalışan ali cingözlere paranızı kaptırmayın. bırakın o bilgi onlada kalsın yabancı forumlarda araştırın çözümlerinizi üretin çözerseniz gelin burda herkesin paylaşıp yararlanacağı gibi yapın.
bizim insanımızın genel sorunu ne yazık ki bu üslüba ve paylaşım ruhuna erişememiş olması.
eğer size biri küçük bir sırrı bir para ile satmaya kalkışıyorsa koşarak uzaklaşın.
eğerki bu tarz bir ali cingöz ile iş yapıp çözüm ürettiyseniz bu bilgiyi herkese dağıtın.
benzer hata benimde başıma geldi. bir kaç farklı zamanda denedim sorunum çözüldü.
işin komik kısmı ise bu tarz arkadaşların bu bilgiyi genelde nette sağda solda bulup satmaya çalışmaları

genel çözüm önerisi google pay e eklemek ve daha sonra o hesabı adsense ile ilişkilendirmek.
veya teknik destekle iletişime geçmek.

farklı bir banka hesabı deneyin.
yurt dışı banka hesabı deniyorsanız adresi mutlaka doğru yazın.
uk gibi ülkelerde posta kodu doğrulaması vardır.

eğer bu yazdığım bilgilerden birini okuduktan sonra parayla size bu yöntemler satılmaya çalışılıyorsa ..... yerleri doldurunuz

Merhaba,

Aldığınız hata güvenlik sorunları ile oluşmaktadır. Google Pay ile bir ödeme yöntemi ekleme daha sonrasında aynı hesabı Adsense hesabınıza eklemeyi dener misiniz.