moncen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BENIDE KOVDUN ulkemden vay be bana kal�rsa k�m gel�rse gels�n k�mse kar�smas�n
herkes ekme��n de ama o sur�yel� bu afgan d�ye ay�l�yor sank� sadece turkler OSMANLI IMPARATORLU�UN dan �baretm�s g�b� ona k�z�yorum
unutmay�n OSMANLI �mparatorlu�u sadece o�uzlara a�t b�r boy d�er boylar b�rden ortadan kaybolmus g�b� o afgan bu pak�stanbl� otek� k�rg�z d�yorsunuz ona ayar oluyorum
zaten afganlar y�lalrd�r savas�yor bunun aks�n� �dda edemezs�n y�lalrca ruslarla daha sonra da abd ve nato �le savast�lar nefes almak onlar�nda hakk� tab�ban zaten abd �ng�l�z �sra�l dennklerm� yet�st�rd� benyet�st�rmed�m ama adamlar huzur bulacaksa gel�n
k�msen�n �s�n� el�nden alacaklar�n� dusunmuyorum ama
ge�en v�ral olan b�r day� vard� �k� tell�ye g�tm�yor anas� babas�da nazl�yor 200 m�lyon yom�yeye oglen yeme��ne �sten ka��yor be�enmed�n�z
sur�yel� afgan 120 m�lyona �al���yor onlar olmasa ayakkab� g�yem�yecen d�yordu
herkes �ocu�unu nazlad��� ve masa bas� �s �sted��� �c�n bunlar yasan�yor
ee o day� 13 yas�nda bahsett� ayn� yaslarda ben�m suan 65 yas ustu amcam day�lar�n�n yan�na g�tm�s 13 yaslar�n da esk�den de anlat�rd� adam 50 senden fazla �stanbulda
esk�den 15 yas olunca evl�l�k �a�� geld� den�rd�
oda 21 oldu
ee m�lelt �ocuk cocuk d�ye d�ye kend� �ocu�unu pas�f�ze ett�
yalan yok 15 sene once b�ze den�len� yas�yoruz yar�n boyle g�derse sokakda �al��acak �nsan kalm�yacak 2013 lerde �nsaatta amelel�k yaparken buyukelr sunu derd� �lerde ne usta ne amle �nsaata g�decek adam kalm�yacak d�yorlard�
harb� k�mse rahat�n� bozmak �stem�yor
kend�mden ornek verey�m 30 ya�na bas�cam 11 gun sorna tam 10 y�l once �nsaat falan v�z gel�rd� s�md� kend�m de aylakl��a al�st�m metro tur�z�mde b�let kes�yorum 3 kuruk maasa asgar� ucret�n yar�sn�n �nsaatc�lara b�let kes�oyurm yom�ye 150 l�ra g�tm�yorum art�k oyle b�r aylakl�a al�st�mk�
bak�n kend�mden ornekler verd�m k�mse kusura bakmas�n afgan� suroyel�s� ozbek� turku kurdu laz gurcusu herkes
�c�nde kotusu var
ben�m urfal� arkadas�m var baz�da tan�d�m turk arkadas teraz�ye koysam kurt arkadas 10 kez a��r basar
kallesl�k s�rftdan vurmak �rklara ozel b�s� d���ld�r
b�r el�n parma�� g�b� dusunun tum yahud�ler veya ermen�ler yada yunanlar heps� b�r de��ld�r �llak� �c�nden de �y� vard�r
tum orta do�u veya orta asya �nsanlar� da kotu de��ld�r �llak� �cler�nden kotu vard�r
Bilader gerekli cevab� forumdaki karde�ler arkada�lar sana uslupluca yazd� yani o kadar insan hepimiz yanl���z bi tek sadece sen do�rusun �ylemi �ok g�ld�rd�n beni inanki neyse uzatmaya gerek yok neyin ne oldugu belli. Haks�z oldugun halde bile bile uzatmaya gerek yok.. �yi forumlar