moncen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yalnız onlar turk onlara neden laf soktunuz anlamadım yıne afganıstanın ıkıncı en buyuk etnık nufusu turk
hayırdır turklerın gelmesıne mı karsınız
Bir tane yaşlı bir tane çoluk çocuk yok içlerinde güzel kardeşim ! KARŞIYIM ! oldu mu ? o arkadaşa sormuşsun ben cevaplayayım sana... Sen şuan ülkemiz zorda olsa aynı kurtuluş savaşı gibi bir duruma düşse bu ülke SAVAŞMAYACAK mısın ? Burada çalışıp ailelerine bakıyorlar dersin sen şimdi...

Bak bizim burada bir aile var durumları çok kötü.Her yerden yardım almaya çalışıyorlar (Ufak tefek te alıyorlar,yalan yok..) ama yetmiyor.Bir görsen hallerini.Bunlar TÜRK ! dedeleri bu toprakları kanıyla ıslatmış TÜRK oğlu TÜRK.

Kendi vatandaşına yetmeyen bir DEVLET aynı kendi çocuğuna bakamayan bir BABA gibidir.Fırsatı olursa bir babanın ilk işi çocuklarına bakar...Bakması lazım öyle değil mi ?

Üstün körü araştırmayla bir şeyler yazmayı bırakın...

Merhametli ülkeyiz en çok bu yanımızı seviyorum fakat şu da bir gerçek ki ülkenin içi boşaltılıyor... Biraz parayı bulan akıllı,nitelikli ve zeki türk genci yurtdışına kaçarken, en ufak bir provakasyonda iç savaşı başlatabilecek insanlar burada kalıyor...

Sorgulamak karşı çıkmak değildir !!!!! Sorgulamak doğruya ulaşmak istemektir...

https://www.youtube.com/watch?v=FmSP...l=CNNT%C3%9CRK