Kısmen katılıyor kısmen katılmıyorum.

1-) Bedensel görünüm (İsteyen istediği gibi görünür ve bu konu kimseyi ilgilendirmez!)

2- Giyim tarzları (Kusura bakma ama kadın kıyafetleri ile dolaşan erkekler artık beni tiksindiriyor. Çocuğum bana : baba bu kadın mı erkek mi diye sorduğunda verecek cevap bulamıyorum. Dar paça pantolon modasını çıkaranların ise düzenli olarak kulağını çınlatıyorum.)

3-) Dini inançlar ve siyasi görüşler (İsteyen inanır isteyen inanmaz ben dinimin gereği insanlara islamı anlatırım ama kimseyi de zorlamam veya kimse ile bu yüzden kavga etmem kalp kırmam.)

4-) Karşı tarafın duyguları (Sevdiğim bir insanın duyguları incinmişse konu ile ilgili yorum yaparak duygularını onarmak için elimden geleni yaparım.)

5-) Hayatla ilgili verilen veya verilecek önemli ve küçük kararlar (Vakıf olduğum ve tecrübe sahibi olduğum bir konu ile ilgili karar verirken elbette ki yorum yaparım ki benimle aynı hatayı yapmasın.)

6-) Özel hayatla ilgili mevzular (Her türlü karışır yorum yapar ve yardımcı olmaya çalışırım.)

7- Haddi olmamasına rağmen yapılan sosyal medya eleştirileri/yorumları. (Sosyal medyada küfür olmadığı sürece seviyeli bir şekilde eleştiri yapılabilir.)