Resimlere göre evet, British Shorthair ama yine de uzman veterinerlerin incelemesi daha doğru olur.
Oyuncu bir kedi türü, bir aylığına ben de British Shorthair bakmıştım; öğlen 5'e kadar uyumaya çalışıp sonrasında aktifleşiyor ve en çok gece 3-4 gibi aktif oluyordu, sürekli yürüme veya yemek yeme seslerini duyardım
Sakin ve evde yalnız kalabiliyor, tabi tavsiye etmesem de bu kedilerin apartman daireleri için uygun olduğunu söyleyebilirim; gezmeye çıkartıp ev içinde de oyun oynandığı sürece sürekli mutlu olabilen bir kedi, kendini de sevdiriyor ve uyurken kendiliğinden yana kıvrılıyor
Royal Canin kedi maması veya jel mamaları çok seviyor, normal mamalara da hayır demiyor ama arada bir ödül niyetine jel mama verilirse silip süpürüyor
Aşıları tam olduğu sürece sorun yok, kısırlaştırma konusu biraz uzun konu açıkcası çünkü yetişme tarzı, evdeki insanların ona yaklaşımı ve diğer bir çok parametre var.
Umarım hep mutlu olur, bu arada söyleyeyim; bağımlılık yaratıyor bu tür
Ya hocam ben facete kedi gruplarına üyeyim hep, tavuklu mama mantar yapar tüy dökümünü arttırır diye biraz korkuyorum açıkçası. Onun dışında eve 20 dakika yürüme mesafesinde belediyenin evcil hayvanlar polikliniği var, şayet siz de Ankaradaysanız bakabilirsiniz, aşı fiyatları vs çok uygun