Gökhan doğanayı tanırmısınız bilmiyorum ama güneydoğu bölgesinde çok sevilen bir türkücü. Şahsen aram iyidir kendisiyle numarasıda kayıtlı..
Onun dışında Diyarbakırlı İzzet Yıldızhan abiyi tanırım numarası kayıtlı aile dostu. Yine Diyarbakırlı Erkan Petekkaya abi ile tanışma fırsatım muhabbetim oldu aile büyüklerim ile arası çok iyi (amca dayılar ile)
Yine bu saydıklarım dışında tanınan çok fazla ünlü ile tanışma ve muhabbetim oldu hatta gündemde olan hemen herkesin tanıdığı çoğuyla yemek yemişliğimiz bile var sahne aldıkları mekanda sahne öncesinde yada sonrasında..
Nasıl diyeceksiniz; Bodrum,Alaçatı,Antalya,İzmir İstanbul ve Kıbrısta çok yakın akrabalarımın alkollü mekanları bulunmakta ( bar,gece clubü, restorant ) bunların özel sıra günleri vardı belirtilen günlerde gelip sahne alıyorlardı canlı müzik sahne için. Sahne öncesi ve sonrası müdüriyet bölümünde bayağı sohbet edip gülüp eğleniyorduk..
Sanatçı olmayan ama tüm Türkiyenin bayağı yakından tanıdığı duyduğu gayrimeşru olan tanınan çook büyüğüde tanırım ve numaralarıda kayıtlı ama onları buraya yazmam uygun olmaz.. İyi forumlar