Yaşım 40, diyorsun ancak benim senin adını bile kullanmadığım halde kendini konu içerisine dahil ederek burada gereksiz polemik yaratıyorsun. Bu konu şikayet konusu değil görüş alma konusudur. Ayrıca, şikayet konusu açmak istersem açarım açacağım da. Fakat yarın savcılık dilekçesi ile beraber konu açacağım. Altını çiziyorum özellikle şikayet dilekçesi ile beraber ekleme yapacağım ki yaptığım işin anlamı olsun. Boş ve gereksiz konu kalabalığı sevmem. Bi diğer konuya gelirsek evet ben cahilim hiç bir şeyden anlamam ve bilgim de yok. 40 TL, konusuna gelirsek konuşmaları yarın eklediğim zaman kimin kime karşı duyarlı ve olumlu konuştuğunu forum yönetimi değerlendirecektir. Kimsenin benden özür dilemesine ihtiyacım yok. Hiç bir talebim de yok, beklentim de yok. Sulh olmayacağız. Uzlaşma da yapmayacağız. Ben lafımın arkasında olan bir insanım yarın da zaten bunu tekrar olarak teyit edeceğim. Bu kategori de insanların görüşlerini almak için konu açan birisi olarak insanları burada rencide etmemek adına isim vermeden üstü kapalı soru sormak adına açtığım konuya istinaden tartışma konusuna çevirdiğin için de özellikle iyi niyetimi artık kullanmayacağım bunuda son cümle olarak eklemek ve konuyuda kapatmak istiyorum. Yarın ofise geçtiğim zaman açacağım konu üzerinden devam ederiz. Bu andan itibaren hiç bir şekilde diyalog kurmuyorum ve sözlü polemiğe de girmiyorum. Anlayışsız bir insan olduğum için bazı şeyleri idrak edemiyorum üzgünüm. Ticaret R10 da gerçekleşti ancak sonu nerede bitecek hayırlısı olsun bakalım. (Skype log, Özel mesaj, banka dekont, yapılan işlemlerin ekran görüntüsü) en başından beri aldığım şekilde eksiksiz olarak güncellenecektir.
Yazdıklarınıza hiç bir şekilde yanıt vermeyeceğim. Bilginiz olsun ve sözlü diyalog da kurmayacağım. Saat geç olmuş olsa bile konuştuğum kişi-kişiler ne söylediyse aynen O şekilde hareket edeceğim.
Skypeden engelleyip sildim biliyorsun, buradan da yanıt vermeyeceğim. Bu saatten sonra ödeme yapılan hesap sahibi kimse O kişi ile muhattap olacağım. Sen kendini haklı olarak görmeye devam edebilirsin. Ancak son kararı ne sen, ne ben, nede forum yönetimi vermeyecektir. Son kararın yeri başka konumdur. Biz oradan devam edeceğiz eğer bir parça şerefim var ise üstüne yemin ederim yarın yapacağım ve konuyu öyle açacağım. Daha sonra sen beni arayacaksın ancak karşında beni muhatap bulamayacaksın.
Teşekkür ederim ilgi ve alakan icin hayırlı geceler diliyorum.
Edit; ben ara buluculuk yapmıyorum veyahut ücretli makale yazmıyorum. Doğru yolu bulmanız için görüşlerimi dile getiriyordum fakat pişman oldum. Her iki tarafa da sağlıklı günler diliyorum.