Az evel forumda açılan bir konu başlığına denk geldim üyenin ciğeri yanmış acısını paylaşmak istiyor beni banlamayın diye açtığı konu başlığını yazıyor sırf banlanmamak için.
Gerçekten bu bir ban sebebimidir ? Burası sadece webmaster sitesi ise neden o zaman böyle bir kategori böyle bir başlık var ? Off-Topic
Yapmayın arkadaşlar bu konular yüzünden yıllarımızı verdiğimiz forumdan haftalarca aylarca sebepsiz uzaklaştırıldığımız oldu en çokta 2014-15 li yıllarda.
Bunlardan biride benim buyrun
Sırf bu banlamalar yüzünden o dönem güzelim bilgi sahibi bir sürü değerli üstad forumu terkedip sadece arka plandan artık izleyici olarak devam etmeye başladı..
Başka bir konuda konuyu dile getirirken
@Coşkun Çetin; hocam yorumumu görüp hemen yazdıgım yoruma dahil olup o dönemlerden görüştüğünüz üyeler varsa ulaşabilirseniz ulaşın telafi edelim diye çok mütevazi bir şekilde yanıtlama yaptı.
Ve bir kez daha muhteşem bir mütevazi ceo olduğunu hepimize gösterdi..
Yapmayın arkadaşlar forumda off-topic kategorisi varsa eğer acımızıda paylaşacağız, güleceğizde, eğleneceğizde, hüzünleneceğizde, hepsini bir arada yaşayacağız sevgi saygı ve sınırlar çerçevesinde..
Herkese Saygılarımla İyi Forumlar..