Az evel forumda açılan bir konu başlığına denk geldim üyenin ciğeri yanmış acısını paylaşmak istiyor “ beni banlamayın “ diye açtığı konu başlığını yazıyor sırf banlanmamak için. Saygı çerçevesinde açılan konulara yorum yazılınca banlanılmamalı.

Gerçekten bu bir ban sebebimidir ? Burası sadece webmaster sitesi ise neden o zaman böyle bir kategori böyle bir başlık var ? Off-Topic

Yapmayın arkadaşlar sırf bu konular ve ufak yorumlar yüzünden yıllarımızı verdiğimiz forumdan haftalarca aylarca sebepsiz uzaklaştırıldığımız oldu en çokta 2014-15 li yıllarda.
Bunlardan biride benim buyrun sadece ufak tefek küçük siyasi yorum cevaplar yüzünden banlarımın bir kısmı.

Sırf bu banlamalar yüzünden o dönem güzelim bilgi sahibi bir sürü değerli üstad abi forumu terkedip sadece arka plandan artık izleyici olarak devam etmeye başladı hatta çoğu forumu bıraktı bu sebeplerden ötürü..

Başka bir konuda bu konuyu dile getirirken @Coşkun Çetin; hocam yorumumu görüp hemen yazdıgım yoruma dahil olup o dönemlerden görüştüğünüz üyeler varsa ulaşabilirseniz ulaşın telafi edelim diye çok mütevazi bir şekilde yanıtlama yaptı.
Ve bir kez daha muhteşem bir mütevazi ceo olduğunu hepimize gösterdi..

Yapmayın arkadaşlar forumda eğer off-topic kategorisi varsa acımızıda paylaşacağız, güleceğizde, eğleneceğizde, hüzünleneceğizde, hepsini bir arada yaşayacağız sevgi saygı ve sınırlar çerçevesinde..

Herkese Saygılarımla İyi Forumlar..