Afra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücretsiz olan şeye neden para ödeyerek yaptırıyorsunuz anlamıyorum gerçekten.
Burası halka açık bir platform, insanlar bazen para kazanmak için emek ve çaba sarf eder. Emekçi insanlar emek vererek para kazanır. Biz gibi müşteri sınıfında olanlar ise emekçinin emeğini vererek hizmet satın alırlar. Memnuniyet her zaman önemli bir husus tabii, ben arkadaşa ödemesini yaptım. Her hangi bir borcum yok, bir tane iş daha verdim ve tekrar dört tane daha verecek idim ancak iptal ettim bu akşam başka arkadaşa vereceğim o yapsın o kazansın.

Panel benim diyor, kredi kartı bilgilerim var diyor, bana söylemedin ben sanatçıyım diye yoksa ben senin adına zaten açar yapardım diyor. Konu da şartlar açık diyor, her hangi bir şart ve madde zaten bulunmuyor bile. Ben sadece kendi şahsıma ait olan distrokit bilgilerini talep ettim O ise veremeyeceğini belirtti. Daha sonra ise 40 TL fark verirsen veririm dedi. Ben ise parasında değilim bana sadece bana ait olan özel bilgileri vermesini söyledim. O ise ben değil kimse vermez, ben verme taraftarı değilim eğer zor ise almaya kalkarsan hakkımı helal etmem. 170 bir ödeme yaptım, 100 bir ödeme yaptım, 30 TL kazandım sadece senden başka bir karım yok diyor.

Bende konuyu uzatmadım ve kendisinden bu saat de şahsını rahatsız ettiğim ve vaktini aldığım için özür dileyerek artık bu saatten sonra sulh olmayacağımızın, yarın ödeme bilgileriyle beraber şirket avukatına gerekli herşeyi ileteceğimi ve kendisinin bu konu hakkında gerekli yasal işlemleri başlatması için talimat vererek gerekli işlemleri yapacağını söyledim. Uzlaşma, konusunada gelirsek hiç bir şekilde uzlaşma talep etmeyeceğim ve düşüncem tamamen olumsuz olacaktır diye de vurgulama yaptım. Konuyu da daha fazla uzatmak istemiyorum. Dün akşam iki sanatçı, bir tane avukat, bugün forum da değerli arkadaşların konu içerisine yazdıkları ve özel mesaj yoluyla beraber yazılanları tek tek okuyarak benim düşünceme ortak bir düşünce olduğunu doğruladım.

Bu yüzden daha fazla uzatmaya gerek yok herkes haksız, bir tek bu arkadaşımız haklı bu nedenle biz hatalıyız ve hatamızı da telafi etmek adına bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. Değerli görüşlerinizi paylaştığınız için sizlere de teşekkür ederim.