Aklımda Fiyat yok şuan Teklif verin yeter. Çok zor değil teklif vermek.
Site adresi : pm ya da 0542 423 84 58 Whatsapp Site için istenen fiyat : Teklif veriniz. Sitenin aylık getirisi: Temmuz 60 TL adsense aşağıdaki gelir tablosunu inceleyiniz. Sitenin açılış tarihi: 2020 Kategori, sitenin içeriği nedir: Otomobil Günlük hit sayısı: 500 - 550 her ay katlıyor aşağıdaki hit tabloyu inceleyiniz. Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %98 google - %2 diğer arama motorları ) Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: yok Hosting dahil midir: Evet güzelhostingde Banlı olduğu sponsor var mı: yok Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet ücretli Maxxtema kullanılıyor Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok Siteyi sıfırdan kendim kurdum içerisinde 360 tane ortalama 400-500 kelimelik makale vardır. Bir tane bile kopya içerik yoktur. Fotoğrafların bile çoğunu kendi kameramla çektim. Kazançta ve hitte her ay kendini ikiye katlıyor. Merak için site adresi isteyenlere atmayabilirim.
Seo namına sadece bir kaç foruma ekledim o kadar. Onun dışında bir şey yapmadım.
İstatistiklerini paylaşıyım.