1)e ticarette ayakkabı ve çanta işine girmek istedim çok. Ama bir türlü cesaret edemedim. Edebilecek gibi olduğum zamanda da tren kaçtı, rekabet çok büyüdü. Fark yaratacak orijinal bir fikre sahip olmadığım için de girmedim.
2) Arjantin'den gördüğüm yataklı şehirlerarası otobüs işini Türkiye'ye getirip, haftanın belirli günleri direkt uçuş olan ama günlük olarak otobüs seferleri yapan bir destinasyonda, Türkiye'de çalıştırmak istedim ( yabancı turistler hedef kitlesi olacak bir bölge - ama oldukça zahmetli ve masraflı bir girişim olduğu için, buna da hiç kalkışamadım.
3) İngilizce ve İspanyolca odaklı bir dil kursu açmak istedim ama gerçekten çok kaliteli bir kurs yapıp, öğretmenleri de ince eleyip sık dokuyarak alacaktım. İnsanların aylarca gidip doğru düzgün bir şey öğrenemedikleri yerlerden değil de, gerçekten kalitesi ile adından söz ettirecek bir yer yapmak istedim ama bununla ilgili de gerekli vakti bulamadım. Vakti bulduğumda da yatırım maliyetini karşılayacak parayı bulamadım. Kurs açma kısmı o kadar maliyetli değilse de ilk zamanlar yeterince kursiyer toplayana kadar idare edecek parayı kenarda tutmaki, tanınana kadar ayakta kalabilmek gerekiyor..
Daha da var aslında ama bunlar ilk aklıma gelenler..