Merhabalar, forumun temel amacı bilgi paylaşımı olduğunu düşünüyoruz. Forumda herkes ilgisi, bilgisi olduğu konularda yardım isteyenlere yardımcı oluyor. Özellikle son zamanlarda çok denk geldiğimiz için bu konuyu açmak istedik. Küçük bir işlemde olsa yardım isteyen kişilerin konularına ücretli yardımcı olabilirim gibi mesajları görmek pek hoş görünmüyor. Tabi ki burada bir ticarette dönüyor ama artık bir çok konuda görmeye başladık.
Zaten ücretli yardım isteyenler bunları mesajlarında belirtiyor ama ücretsiz yardım isteyene de böyle mesaj pek hoş değil.
Açıkçası bu tür mesajların forumdaki bilgi alışverişine zarar verdiğini düşünüyoruz.
Biz ücretsiz yardım isteyen kişilere yardım etmeye devam edeceğiz ama bu durumunda göz önünde bulundurulması gerektiğini düşünüyoruz. İyi forumlar.