Yaptığın işin felsefesine hakim olmazsan böyle fikirler çıkıyor hocam.
Google için önemli olan verimli ziyaretçi trafiğidir. Yani o sitede 10 dakika okuyup son paragrafta yanıtını bulduğun içerik için haber sitesine ceza kesmez. Çünkü önemli olan o haber sitesinden gelen ziyaretçinin reklam veren için kıymetidir. O haber sitesinden gelen ziyaretçi dönüşüm sağlıyorsa, satış sağlıyorsa, reklam verene para kazandırıyorsa google'ın 1 cümlelik bilgi için 500 kelime makale yazılması umurunda olmaz.
Diğer yandan google ticari bir işletmedir, tüm sitelere eşit haklar tanımaz. Bu saçma fikre nereden kapılıyorsunuz bilmiyorum. Kendi çapında 2-3k trafik alan adam, ayda 300 milyon trafik alan haber sitesi ile aynı haklara sahip değildir. Böyle bir hakka sahip olmanız gerektiğine nereden kanaat getirdiniz? Google'ın sizin ve rakibiniz arasındaki husumete karışıp sizi koruması gerektiğine nereden kanaat getirdiniz?
Siz neden google2ın umurunda olacaksınız ki, sizin gibi milyon site var. Size yapılan bot saldırısı ile uğraşmak yerine bot saldırısı almayan 100 bin farklı site ile çalışmayı tercih eder. Google kimsenin parasınnı üzerine yatmaz o sizin kendi hüsnü kuruntunuz. Para size gelmeyince google a kalıyor sanıyorsunuz sanırım. Reklam verenler bilir ki sıklıkla hesaba geri iade ödemeler gelir. Yani sizi banladığında o tıklar için aldığı ödemeleri reklam verenlere iade eder. Çünkü reklam veren yine o parayı geri çekmez google üzerinden harcar ve google her halükarda o parayı yine kazanır.
tabi ki tüm sorularınız için kanaat getirmedim böyle olmadığını görüyorum biliyorum zaten sorunda burada diyorum yapması gerekenler bu saydıklarınız ama dediğiniz gibi umurunda değiliz bizi kullanıyorlar anlatmak istediklerimi anlatmışsınız iyi forumlar