Kaç defa bilgi almak için müşteri hizmetlerini aradım, her defasında farklı bir durum anlatıldı. Birisi 600tlye kadar karşılar üstünde ki tutarı siz ödersiniz dedi, bende ne yani araç hasarı 8000 tl tutsa ben 7400 öderken siz sadece 600tl kısmını mı karşılıyorsunuz dedim ben öyle söyleyince hatta kalın lütfen dedi, sonra döndü ve o tutar sadece mini hasarla için geçerli dedi, benim hasar mini değil neticede araç çekiliyor o zaman hasarımın tamamını karşlıyor olmalı dedim, biraz kem küm ederek zoraki evet lafı çıktı. Akşam tekrar aradım, bu seferde bizim bilgimiz yok durumu ekspertiz değerlendirir dedi. Tamam biliyoruz ekspertiz değerlendirir ama ama siz kusur oranına göre nasıl bir yol izliyorsunuz değil mi? Oldu ki ben %50 kusurlu çıktım ne yapılır? Ya da %0 kusur varsa bir kuruş ödemeden kurtulur muyum?
Gönül isterki hiç ödemeden kurtul ama moov paragözlükte zirvede olan firma ya bilemiyorum
Dediğim gibi akü boşalıyor parka ediyorsun ya arabayı akşam sabah başkası alınca çalışmıyor firma son kiralayandan akü parası alıyor halbuki akü onların garantisinde olması gerek bir şey