Yıllardır Adsense kullanırım çok ciddi kazançlar elde ettim. 1 defa ban yemedim.
Yıllarca Youtube kanalından para kazandım. 1 defa ban yedim hatamın ne olduğunu biliyorum.
Google %100 doğru politika güdsede %100 doğru işlemeyebiliyor. Politikaları okuyan var mı eminim kabul et geç diyoruz büyük bir kısmımız.
Bugüne dek ciddi kazançlar kazanan milyonlarca insandan birisi olarak hep diyorum karşı tarafı sorumlu tutmadan acaba ben mi hata yapıyorum sorusunu sormak gerekir.
Defalarca kez başvurdum onay almadı diyen çok kişi oluyor bu forumda. O kişiler 100 defa da başvursa alamazlar. Ben her başvurumda istisnasız aldım ve hiç ban yemedim. Geçersiz trafik kesintilerimde gözle görülmeyecek kadar azdır.
Bir örnek vereyim. Mevcut bir youtube kanalım var ve aylık 8-12bin saat izlenme, 1.7K takipçi var. Para kazanma başvuru butonu aktif. Ama biliyorum ki o butona basarsam ''Tekrarlanan İçerik'' olduğu için reddedilicem. 10 tane içerik üretip düzenli yüklersem onay alıcam. Zaman ayıramayacağım için butona dokunmuyorum. O butonun aktif olduğunu gören hemen değerlendirme talep ediyor. Değerlendirmeye yanıt 2 gün gelmezse hemen Google üzerinden araştırıyr. Aaa Twitter'da youtube resmi hesabına da yazabiliyormuşuz diyerek bir de oradan değerlendirme talep ediyor. Bir dur, nefes al. Değerlendirme süresi koymuşlar, uzayabilir demişler.. Gibi gibi.. Birçok kişi kriterleri karşılamıyor veya sonradan politika ihlali yapıyor. Bu yüzden eleştirinize hiç hak veremedim.