hocam azcık mantığınızı kullanının azıcık lütfen...yangınları söndürmemenin hükümete 1 tane yararını söyleyin...ne çıkarı var hükümetin bu yangınlardan...azcık mantık ya, anladık muhalifsiniz de mantıklı muhalif olun arkadaşım...
Bak deminde söylemedim ben devlet yakıyor demiyorum söndürmek için üstün çapa vermiyor diyorum ki evet vermiyor hala olağan üstü hal ilan edilmedi
Ayrıca yeni bakan açıklaması vereyim
İspanya ve Hırvatistan yardım talepleri kabül edilmiş onlarda gelecek Katar ile birlikte yarın burada olurlar sabah gibi çalışmalarda
ne amaçı olur bilemem ama yangınlar ile birlikte mesela bugün hiç sınırdan kaçak bir şekilde kanunsuzca giren afgan vatandaşları konuşulmadı halbuki bugün 1k üzeri insan toplu yürüyordu o görüntüler hiç gündem olmuyor tüm odak yangında devam ediyor çünkü neden çünkü yangınlar söndürülemiyor
İşte söndürülemiyor u irdeliyorum ben
Mesela bugün şahan Gökbakar (recep ivedik) ne dedi yanıyoruz havadan araç gönderin sonra ne oldu gönderildi söndürüldü ama soğutma yapılmadı sonra ne oldu tekrar yanmaya başladı bu yalan değil gerçek bilgi yani canlı yayın ile paylaştı bizde gördük montaj filanda değil