bu olayı ben size açıklayayım.

1 instagramda sıkca reklamlarını görmüşşünüzdür. şu kadar kupon beleş kupon vb.

bu kişilerle irtibat kurdugunuzda sizi ilk önce bahis istesine yönlendiriyor. sonra can alıcı nokta burada sizden para istiyor. 10 bin tl ver şukadar yapalım gibi. burada işte o papara hesapları devreye giriyor. madur olan kişiden aldıkları parayı sizin papara hesabınıza aktarıyorlar oradanda gidip atm den çekiyorlar.

madur olan kişi mahkemeye başvurdugunda sizi ilk olarak karakoldan arıyorlar. gidip ifadenizi veriyorsunuz . sonra bir avukat arıyor. onunla anlaşma yoluna gidiyorsunuz ve parayı sizden alıyorlar.

burada şuna dikkat edin bir günde 10 kişi dolandırsalar sizin hesabınıza 80 bin veya 100 bin belki daha fazla bir para giriş çıkışı olacak. bu paranın tamamını siz ödemek zorunda kalıyorsunuz.

dikkat edin.