Bu aşı olayı çok saçma bence tamam aşıyı buldular virüse karşı ama kalp hastası olan var tansiyonu olan var başka türlü hastalığı olanlar var bunlar için riskli mi risksizmi hiçbir doktor hiç bir şekilde açıklama veya yanıt vermiyorlar
Acaba sorun efendim kendileri biliyor mu ? size iza edebilsinler .... Edemezler çünkü kendileride bilmiyor ...
Bir kişi aşı olduğu gün öldü o da kalp krizinden coronaymış coronalı adama aşı yapmışlar gitti genç yaşta 30 yaşı daha
Mümkündür ben işim gereği 3-4 farklı avrupa ülkesinde barınıyorum bu duyumları hastane çalışanı olan hemşire ve doktor arkadaşlarımız paylaşmıştı benimle konunun yakından takipçisiyim insan kıyımı tam olarak bu oluyor. Sen iğne yaptığın insanın pozitif negatif olduğunu bilmeden bunu yapıyorsun böyle olmaz ....
Olmamalı bu sebeble çevremizde aklı selim olan insanlar zaten bu gereksiz iğneleri olmuyorlar.
Saat 15 sularında kalp krizi geçirmiş ambulans eve geldiğinde vefat ettiğini belirtmiş, eşinin açıklamalarına göre dün 2. dozu olmuş kan grubu b +
Allah rahmet etsin başınız sağolsun mekanı cennet olsun ......
Aşıyla alakası yok hocam.
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
gereksiz boş bir yorum daha sahibinide engelledim böyle insanların yorumlarını ciddiye almamanızı öneririm . Sorgulayan ve hesap soran her aklı selim insan hayatında başarılı olur.
Allah rahmet eylesin, 4 üstteki trole aldırmayın.
Başınız sağolsun, mekanı cenet olsun.
+) +) +) +) +) +) +) +) +) +) +) +) +) +) +) +)