Rothstein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bölüme göre değişir, tıp veya mühendislik ise üniversite şart, diğer bölümlerin çoğu boştur, zira 21.yüzyılın üniversitesi udemy'dir. bu arada hopium'dan uzak durun, hele büyük şirketlerden en ufak medet ummamak lazım. çünkü ofis politikaları ile yürür o işler, fast food bile olsa fark etmez, üsttekilere yalakalık yapmazsanız en ufak terfi, en ufak zam sunmazlar.
Tıp mühendislik vs okumuyorum.
batikansenn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okulu bırakma fikrine karşı değilim ama felsefe ve sosyolojinin okurken sana zevkli geleceğini sanmıyorum Ayrıca hayatını dominos üzerinden idame ettirmeyi mi düşünüyorsun hocam yoksa geleceğe dair planların var mı ? anlık alınan kararlar ilerde pişman ettirebiliyor.
İlgi alanım olduğu için zevkli gelecektir. Domino'sa tabi ki bel bağlamıyorum. Kendi işlerim şu an rast gitmiyor. Yedek bir iş olarak görüyorum burayı. Ama yine de işsiz kalmaktan iyidir.

mgk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sizin gibi 1 üniversite bırakmış ikincisini de neredeyse bırakmak üzere olan bir insan olarak söylüyorum, elinize daha iyisi geçmeden, okuduğunuz bölüm geçerli bir bölümse sakın bırakmayın. Ben şu an farklı düşüncelerim ve hedefim olduğu için beklemekteyim gerçekleşirse kaydı sildireceğim ama size tavsiyem açıktan yine okumak istiyorsanız okuyun ama okulunuzu bırakmayın zaten bırakmazsanız bir şey kaybetmemiş olacaksınız ayrıca eğitim üyeleri neredeyse her üniversitede maalesef aynı nereye giderseniz gidin hep böyle olacak
Bir şey katmiyor hocam. Hiçbir faydası yok okumanin