Dostum sizin gibiler sayesinde Türkiye bu halde.
Siyaset yasak siyaset yapmayın vs..
Diye diye bu adamlara su taşıdınız.
İnsanlar tartışmalı. Herkes siyaset konuşmalı ki bazı şeyler değişsin.
20 senedir bu iktidara oy verenler bu günlerin sorumlusudur.
Zararın neresinden dönerseniz kardır.
Sen konuşsan neye yarayacak diyenler var öyle şey olur mu?
İnsanlar konuşmalı ve doğrunun etrafında toplanmalı.
Siz böyle susarsanız kafanıza çay atıp geleceğinizi almaya devam ederler.
R10'u tebrik ediyorum eskiden siyaset konuşmak yasaktı ama onlarda doğruyu anladılar. Provokatif olmadığı sürece herkes konuşup eleştirebilir.
İnsanın zamanını oturup susmak aldı. 20 seneye bir dönün ne doğru Türkiye'de. Konuşun abiciğim konuşun. Konuşmaya korkuyorsanız konuşanları susturmayın.
Çok farklı bir bakış açısı ile yorumlamışsın beni.
Öncelikle tarafımı belirtmek isterim akp li veya chpli değilim.Bu durumlardan en az senın kadar bende memnun değilim ve biran önce iktadarın değişmesi yönünde fikrimi her zaman belirtirirm.
Benim demek istediğim kısım şu lütfen tekrar tekrar oku ve beni yanlış anlayıp boşa cevap vermek için zamanını harcamam.
Siyaset şart.Tabıkı siyasi fikrini belirtebilirsin. Ama burası ticaret formu.
Gelip burada iki kendini bilmez insanların siyasi görüşüne ters bir cümle kurar, sonrasına alınan ağır bir şekilde cevap verir ve sonuç ? 1 hafta ban.
E bu adam buradan kazanç sağlıyordu.1 hafta ne olacak ?
Gitsin kardeşim sandıkda fikrini belirtsin.
Gitsin kardeşim kahvede , evinde veya arkadaş ortamında siyaset tartışsın.
Ya gitsin twitterde ses etsin tweet atsın veya sitasi forumlarda.
Ne hakkı var benim siyasi görüşümün tersinde konuşup ileri geri cümleler kurup beni sinirlendirmeye ?
Bu ülke siyaset konuşmadı diyemi bu hale geldi ? eğitimsizlikten dolayımı ?
Çok farklı bakıyorsun olaya çok farklı. Gel ver numaranı sabaha kadar konuşalım senle.Ben siyaset konuşmayalım demiyorum bu forumda konuşulmasın diyorum.
1- yönetim sürekjli mesajları kontrol ediyor.
2- yönetiminde başı sıkıntıya girebilir burada edilen bir cümle laftan dolayı.
3- üyeler ağzını tutamıyor banlanıyor.
4- kişisel hakeretler ediliyor.
5- YA EN BÜYÜĞÜDE BU ASLINDA ZAMANIMIZ ÇALINIYOR ZAMANIMIZ.MİSAL SEN BENİM ZAMANIMI ÇALDIN 6 DAKİKAM SENIN YÜZÜNDEN ÇÖP OLDU.
Burada saçma salak konulara harcadığın zamanı işine harca daha verimli olursun. Eğitimine harca seçim günü gelince tepkini göster.
Şimdi de hele bana sen burada çay dağıttı bu yanlış dediğinde eline ne gececek ? şahsi tatmin mi ? daha ilerisi ? bence yok.
60 yaşında parklarda oturan dedelere git anlat ne diyecekler ? cebinde para varmı dediğinde yok deniyor ama kime oy vereceksin dediğinde nediyorlar ?
Sen burada siyaset konuşunca çözüm bulduğunumu düşünüyorsun ? Ohooo önce senin bu düşünce yapını değiştirmen gerek.
fayda etmiyor etmiyor etmiyor.
yaşlı kesim -( garanti oy veren kesim ) fazlalıkta olduğu için maalesef 20 senedir iktidar değişmiyor.
dediğim gibi gel özelden konuşalım fikrimizi belirtelim ama forumun içine ediyor bu konular.
Açık şekilde berlitiyorum konuşmaktan korkmuyorum emin ol senden daha cesaretliyim.