thepalabiyik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum alacaksan iyi bir şey al çünkü alıştın mı daha çok süresin geliyor ve giriş ve orta düzeydekiler yeterli gelmeyebiliyor. Çok yoruyor.
Hocam aslında bunlar bence orta düzeyin üstünde bisikletler, bir tık üstü karbon vs. geliyor çünkü ve en çok tutlan markalar gördüğüm kadarıyla. Teşekkürler tavsiye için.
Yusufg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elimde salcano excel 26 jant dağ bisikleti var piyasanın altında veriyorum dünüşünürsen pm atabilirsin hocam
Hocam ilan var ise bir göz atmak isterim, Salcano dağ bisikleti olarak hiç düşünmemiştim inceleyip arkadaşlarımla da paylaşırım. Teşekkürler.
GDerin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, Salcano tavsiye ederim ben yol bisikletini kullanıyorum, memnunum. Onun dışında Moso'nun dağ bisikletini sürdüm, sahibi arkadaşım memnun.
Salcano evet ama dağ bisikleti olarak hiç düşünmemiştim, Moso da inceledim güzele benziyor parçalarına bakacağım bu attırıcı setleri vs. Teşekkür ederim.
FatihKabaTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bütçen ne kadar bilmiyorum ama alışman açısından ilk etap başlangıç olarak: https://carrarobisiklet.com/dag-bisi...30-29-30-v-hd/ şu tarz bir şey önerebilirim. Yıllarca kullandım. Üzmez. Tavsiye ederim.
Hocam bütçem yazdığım gibi 4000-5000 TL aralığında bahsettiğiniz bisikleti inceledim hatta 2 aylık temiz buldum 4500'e satıyor, bana da mantıklı geldi, teşekkür ederim.