Merhaba 7bin lira icralık borcum var uyap sisteminde gözüküyor ödeme imkanım yok ödemezsem ne olur hapis cezası var mıdır?

Uyaptaki bilgiler:

Türü: İlamlı Takip
Yolu: İlamların İcrası, Para ve Teminat Verilmesi Hakkındaki İlamların İcrası
Şekli: ÖRNEK: 4-5 Para Borcuna Veya Teminat Verilmesine Veya Bir İşin Yapılması Veya Yapılmamasına , İrtifak Hakkının Kaldırılmasına Veya Yükletilmesine Dair İcra Emri- Eski No: 53
Dosya Durumu: Açık

Edit: Dosya 29 gün önce açılmış arkadaşlar bazı sitelerde mal beyanı yapmazsam hapis cezası olacağını okudum. uyap üzerinden mal beyanında bulunayım mı? Örnek var mıdır?

Edit 2: Uyaptan evraklara baktığımda ödeme emri evrakında

Yukarıda yazılı borcu (teminat) işbu icra emrinin tebliği tarihinden itibaren (7) gün içinde icra emrini gönderen icra dairesine ait banka hesabına yatırmaz;İcra ve İflas Kanununun 32 nci maddesi gereğince ve bu süre içinde borcu (teminatı) ödemez (vermez) iseniz, icra mahkemesinden veya Yargıtay'dan veya yargılamanın yenilenmesi yolu ile ait olduğu mahkemeden icranın geri bırakılmasına dair bir karar getirmediğiniz takdirde cebri icra yapılacağı, yine bu müddet içinde 74 üncü madde gereğince mal beyanında bulunmanız, beyanda bulunmaz veya hakikate aykırı beyanda bulunursanız 337 nci madde gereğince hapis ile cezalandıracağınız,

yazıyor. Ben teminat vermedim bu yazan nedir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.