Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar;
1. işletme belgesi
2. Vergi numarası
3. Kimlik ya da pasaport
4. Kredi karti
5. Adres onayı için fatura
6. Banka hesabi
Ek olarak, dropshipping konusunu netleştirmek gerekiyor. Amazon'da dropshipping yapmak hem yasak hem de serbest. Nasıl yani?
Yaptginiz dropshipping modeline gore ban yiyebilirsiniz. Ona gore bu konuya dikkat edin.
Dropshipping yapacaksaniz, urunlerin sizin deponuza ya da size ait olan hazirlama merkezine gelip, oradan musteriye gitmesi gerekiyor. Eger ki, siparis geldikten sonra siz musterinin bilgilerini 3. taraflarla paylasip, urunu toptancidan direkt olarak musteriye gonderirseniz politika ihlaline girer ve ban yersiniz. Ama urunu once kendinize alip, musteriye gonderirseniz bunda bir sorun yok. Dropshipping olayinda insanlarin kacirdigi ince bir cizgi bu, ama hayati derecede onemli
Çok önemli bir detayı söylemişsiniz kaç kişinin paraları içeride kaldı bu olay yüzünden amazonda sıfır parayla satış yapma

d şu eğitim videolarını gördükçe gülesim geliyor
Sonra eğitimi alan kişi haliyle amazona giriyor satış yeri açıyor amazonda sanki bekliyor satış yapsın çökeriz hesabı 3-4bin dolarda patlatıyor hesapları :d sonra *********** amazon veya eğitim satan kişiye küfürler

ne olaylar gördüm bu olay yüzünden Artık amazon Trde var gir tr hesabına yap satışını deponda evin olsun mis