Merhaba değerli arkadaşlar,
Sizlere kısaca yaptıklarımdan bahsetmek istiyorum. 2013 yılında eski birkaç forum sitesinde moderatörlük yaparak başladı herşey. Öncesinde de zaten web sitelerine ilgim vardı. Sonrasında birçok forum ve blog sitesi kurdum. Ancak süreklilik sağlayamadığım ve belli bir özgünlük seviyesinin üzerine çıkamadığım için kapatmak durumunda kaldım.
Yazmayı çok seviyorum ve ekranımda temiz bir Word sayfasına sayfalarca yazmak istiyorum. Bu istek beni sürekli yeni bloglar açmaya itti ancak elde ettiğim bazı tecrübeler haricinde yıllardır bir arpa boyu yol alamadım diyebilirim. Bu durum beni her defasında daha çok yormaya başladı, çünkü olduğum yerde patinaj çekip duruyorum resmen. Ama her ne olursa olsun içimdeki blog sevgisine bir türlü engel olamıyorum. İlk başta sadece yazmak maksadıyla başlıyorum. Ancak belli bir süre sonra iş maddiyat beklentisine dönüyor ve bu noktada işler karışıyor. Sonuç olarak sayfamı kapatıyorum. Bu iş sürekli böyle devam edip duruyor.
Günümüz şartlarını gözlemlediğimde de artık blog ve forum sitelerinin tutulması çok zor gibi geliyor. Çünkü insanların geneli Sosyal Medya uygulamaları dışında neredeyse interneti hiç kullanmıyor. Aradıkları herşeye sosyal medya hesapları üzerinden ulaşmaya çalışıyorlar.
Sonuç olarak asıl aklımın takıldığı ve sizlere danışmak istediğim şey, detaylı bir araştırma yaptıktan sonra yeni blog açmak mı? yoksa makale yazabileceğim farklı bir şey yapmak mı? ne yapabileceğim konusunda da açıkçası pek bir fikrim yok. Kafam öyle çok karışık ki, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.