Wolldexcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Süreli düzenli içerik atıp sonradan ara verdiğiniz oldu mu? Olduysa normaldir. Reels de çok izlenen kanalların etiketlerini klonlayın, sonra içerikleri belli bir zaman ve saate göre yayınlayın. (düzenli içerik)

Mesela 1 saatte paylaşıyorsanız, o saat dilimlerini ayarlayın. Ayrıca Instagram sayfanızın kendi analizlerinden takipçilerinizin en etkin olduğu saatlerde yoğunlaşın. Çünkü fazla etkileşime girince keşfet hızlanıyor. Mesela, paylaştınız 100 görüntülendi, sonra sayım duruyor ve aradan 5-10 dk. sonra 3-5k lara çıkıyor, bu kar topu gibi etki yaratıyor. Buna bağlı olarak da takipçi ve yorum artıyor. Takipçilerinizden yorum ve takip etmelerini dile getirin. Etkileşim halinde olun, mesela içeriklerde onlara sorular sorun ve yorum yapmalarını sağlayın.
Harici instagram algoritmasını çözmek için ise eğitim isterseniz de instagram eğitim kitapçığı satabilirim. Pm görüşebiliriz. Yardımcı olurum.
paylaşımlarım hep düzen içerisindeydi. anasayfadan geldiği kadarıyla yorum sayısı da post başına ortalama 5-40 arası değişiyor. fena sayılmaz sadece anasayfaya göre ama 2 aydır gram ilerleme kat edemedim. teşekkür ederim