Merhabalar, ben Taha Macit! Yaklaşık 2 senedir Wordpress altyapılı siteler oluşturup, yönetiyorum. Globalleşen yeni dünyaya taban fiyatlardan sizi de hazırlamak istiyorum. Sesinizi ve içeriklerinizi hedef kitlenize duyurmanız benimle birlikte oldukça basit olacak. Nasıl mı? SEO Uyumlu Wordpress Site Kurulumu ve Eklenti Entegrasyonu- Site içeriğinize ve bütçenize uygun olarak birlikte temanızı seçiyoruz.
- Seçmiş olduğumuz temayı, gerekirse Türkçeleştirerek, sitenize giydiriyorum.
- Ardından hem kullanıcı deneyimini iyileştirecek hem de site performansınızı en üst seviyeye çıkaracak eklentileri ( W3 Total Cache, Yoast Seo, Smush... ) kurup ayarlarını en ince detayına kadar yapıyorum.
- Ziyaretçilerinizin güvende hissetmesi adına SSL ( https ) sertifikası kuruyorum.
- Siteniz için kısmi iç SEO çalışması gerçekleştiriyorum.
*Domain ve ücretli tema alımı müşteriye aittir. *Siteler tamamen hazır olarak teslim edilir. Temanın kodlarında bir değişiklik yapmak istemiyorsanız ekstra çalışma yapmanıza gerek kalmaz. Fiyat: 200 TL İçerik Düzenleme Sitenize asıl organik ziyaretçi getiren unsur içeriklerinizdir. SEO atasözünde de geçtiği gibi "İçerik Kral'dır!". Bu hizmetimizde şunları yapıyoruz:- Sitenizde yüklemiş olduğunuz yazıyı SEO kurallarına göre düzenliyorum.
- Yoast SEO, Rank Match Seo gibi önemli Wordpress eklentilerinde tam puan ( +80 ) alacak ve yeşil ışıkları yakacak şekilde yazılarınızı düzenliyorum.
- İçerikleri birbirine örümcek ağı gibi bağlayarak iç linkleme yapıyorum. Böylece ziyaretçileriniz sitenizde daha uzun süre vakit geçirecek, dolayısıyla Google sizi yukarılara taşıyacaktır.
İçerik Başı Ücret: 5 TL Yazı Başlık & Alt Başlık Hizmeti
Sitenize uygun niş başlık bulmakta zorlanıyor musunuz? Yoksa bulduğunuz başlıklar rakiplerinin ardında kayboluyor ve ziyaretçi getirmiyor mu? O zaman bu hizmetim tam size göre!
- Sitenize uygun olarak makale başlıkları ve alt başlıkları buluyorum.
- Başlıkları seçerken doğru makale ile ekstra çalışma yapmadan üst sıralara gelebileceğiniz başlıklar olmasına dikkat ediyorum.
- Alt başlıkları Google Related Search ve SEO araçları yardımıyla düzgünce analiz edip, ana başlığınızı destekliyorum.
- Ayrıca bu hizmet sayesinde tüm içeriklerinizi örümcek ağı misali birbirine bağlayabiliriz. Bu örneği içerik düzenleme hizmetinde de vermiştim. Kullanıcıların sitede kalma süreleri Google tarafından oldukça önem verilen bir unsurdur.
Ana Başlık Hizmeti: 7 TL Alt Başlık Hizmeti: 2 TL Şimdiden konuyu okuyan, hizmet alan veya almayan herkese teşekkür ederim. Destek ve önerileriniz için özel mesaj veya konu altından iletişime geçebilirsiniz. İyi Günler Dilerim! Diğer Hizmetlerim: