yeni moda dilencilik, selpak satmak olmuş. bugün bi kadın geldi mendil satıyorum dünden beri açım falan dedi ama satın almadım, lanet olsun sana be dünden beri açız diyoruz bi mendil almıyosun falan deyip gitti. yav arkadaş bu olay kadıköy'de oldu ve inanın yolda 2-3 tane simitçi gördüm askıda simit poğaça veriyorlar. nasıl mümkün olabilir dünden beri aç olması? normalde bozuk param olsa alırdım ama 50 liram vardı üstümde, onun dediği mantığa göre dünden beri aç olan biri 50 liranın üzerini veremezdi, verecek gücü olsa yemek yerdi. 50 lirayı da ona hibe edecek güçte değilim, bu aralar bende ciddi maddi sıkıntılardan geçiyorum. üzerine bide beddua yedik iyi mi
Dilenci değil ama bugün iş yerimize kavuncu geldi, işyeri giriş kat kapısız depo. Girdi haldır huldur koşarak içeri. Yaptığından dolayı başımı bile kaldırmadan sağ ol abi istemiyorum dedim hala dilim uzatmaya çalışıyor, ağzıma sokacaktı nerdeyse. Yok abi dedim tekrardan söverek çıktı herif... Kalkıp arkasından iki yumruk sallayacaktım dedim başımıza iş almayalım şimdi. Valla neler oluyor bu günlerde böyle hiç anlamıyorum...