Adwords hem yasadışı reklamlar hem de eşik muhabbetinin su istimal edilmesinden dolayı darbeyi vurdu. Yaşanan sorunlar ve çözüm bulunamaması sebebiyle ben de reklam işini bırakmak üzereyim.
Birkaç gün iönce yasa dışı reklamlara yeni bir filitreleme sistemi geldiğine dair mail almıştım silah, uyuşturucu vs gibi, sanırım buna ve eşikliler için ürettikleri güncelleme normal hesaplarada sıkıntı yaratmaya başladı umarım düzelir, ama bu ads'nin bir gün oturduğunu görebilecekmiyim çok merak ediyorum parasını ödeyerek çıkardığım reklama sıkıntı yaratıyor.
İncelemeye girmiş hocam sektör ile ilgili olabilir aynı durum başımıza geldi yaklaşık 3 gün sonra bitti mail attık bu sürede yapabilecekleri bir şey olmadığını beklememiz gerektiğini ilettiler
Sanırım son gelen güncelleme ile alakalı bir hata var hocam
'neden gösterilmediğini bilemiyoruz' dediğinde yüzde yüz askı yemiş oluyor, birazdan kırmızı gelir.
Hocam askı alacak şüpheli bir durum yok, ana domain adresinden çıkıyor reklam "dürüst olmayan içerik" alsa tamamdır ama bunuda almıyor, ödemeleri düzenli yapılıyor hatta içerde 17.000tl bakiye mevcut. Sistem atlamaya yönetlik bir çalışmada yok değişik bir durum çözemedim.