NOT : Konuda firma ismi vermeyeceğim. Şuan da görüşmeler devam ediyor yedek almış olabileceklerini, ve ya eskiye dair yedek bulabileceklerini söylediler onun için isim vermeyeceğim.

2018'de bir forum açmıştım gayet iyi giden foruma 2019 hosting süresi dolduktan sonra yenileme yaptım ve sonra arada siteye uğruyordum moderatörler var onlar hallediyor zaten forum içi sıkıntıları.

2020'nin süresi dolduğunda o sırada foruma giriş yaptığımda gördüm (mesaj, mail vs. gelmedi fatura olduğuna dair) ödeme yaptım ve açıldı ben belirttim mail vs. gelmediğini düzenleneceği söylendi ancak 2021 faturası çıktığında da bilgi gelmedi fatura çıktıktan 16 gün sonra denk eseri yine gördüm forumun kapalı olduğunu hosting firmasına girdim yenileme yapacağım bir baktım hizmet silinmiş yazdım firmaya fatura yenilemeden 6 gün sonra hizmet silinmiş (sunucudan tamamen) keşke bir bekleseydiniz bir bilgi verseydiniz!!!

Neyse yedek istedim yedek almadıklarını vs. söylediler (bende de hata var bende almamıştım) 6.000+ üye, 15.000 ziyaretçi (aylık) gelen forum sitesi çöp oldu yani arkadaşlar

Dediğim gibi bende hata yok demiyorum ama yaptıkları şey mail vs. göndermiyorlar fatura kesim tarihinden 6 gün sonra hizmeti sunucudan siliyor bu normal bir şey mi?