Mail geldi alta yazıyorum,
Daha önce de belirtildiği gibi, talebiniz üzerine bu alan adlarını taşımamız mümkün değildir. Bu alan adındaki tescil ettiren kişi OLMADIĞINIZI saptadık. Kimliklerin, alan adında listelenenlerle tam olarak eşleştiğini kontrol etmemiz ve onaylamamız gerekiyor. Eşleşmiyorsa, alan adının yasal sahibi değilsiniz. Makbuzlarınız veya içinde alan adı olan bir paneliniz olup olmadığı önemli değildir. ICANN tarafından yalnızca Kaydeden WhoIs bilgilerine bakmamız ve Kimliğin listelenenlerle aynı olduğunu onaylamamız gerekmektedir. Bu alan adlarını geri alamadığınız ve bunlara erişiminiz olmadığı için ve durumun şu anda onları geri almanıza izin vermediği için özür dileriz. Ancak şu anda size bu alan adlarını sağlamanın bir yolu yoktur. Şu anda Microsoft Azure, alan adının sahibi olarak listelenmiştir ve ICANN, alan adlarının Kaydeden İletişim Bilgileri'ne kontrol edilmesini gerektirdiğinden, Teknoclouds aracılığıyla satın alınan bu etki alanlarına tüm erişimi kapatmışlardır. sahip olduğunuz ekran görüntüleri ve ICANN'in gerektirdiği süreci takip etmeliyiz. Şu anda hala dahili olarak yasal olarak yapabileceğimiz seçenekleri araştırıyoruz, ancak bunu tekrar vurgulamak için, tescil ettiren kişinin iletişim bilgileri olarak listelenen kişi siz olmadığınız için bu alan adlarının sahibi siz değilsiniz ve Teknocloud Bunu güncelleme erişimi olan bir kişi, iletişim bilgilerini sizin adınıza değiştirebilecek tek kişidir. Duymak istediğiniz yanıtın bu olmadığını anlıyorum ama şu anda içinde bulunduğunuz durum bu ve şu anda bu alan adlarını taşımak veya üzerlerindeki iletişim bilgilerini değiştirmek için yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Bu, halen devam eden bir araştırma olduğundan, gelecekte kullanabileceğiniz başka yollar olabilir, ancak şu anda bu 3 alan adıyla ilgili olarak size sunabileceğimiz başka bir yardım bulunmamaktadır.
E biz niye taşıyoruz teknoclouds ortada olmadığı için ee sonuç 0 icann a yazmaktan başka hiç bir çare kalmadı
@TeknoClouds; görevini yapsa zaten sorun olmayacaktı bari duyuru yapın whoisleri değiştiren sizmisiniz yoksa dprmi bilmiyoruz. Whois bilgilerini wwd üzerinde panelimize göre düzenleyin insanfsızmısınız yahu nasıl bir insansınız öyle okuyup bişey yapmayacakmısınız? üzülüyorum adınıza ahiretinizide yakacaksınız sonra duyuru maillerinde ALLAH ALLAH diyosunuz.
@Adanada;
@volera;
@SeOnline;
@senturksun;
@CanDostu;
@minigaindev;
@BariscanAydin;
@JeTTe;
@Hastesi;
@WebGun;
@ErN3sto87;
@kesicilker;