cuvelious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dini açıdan yaklaşmanızı saygıyla karşılıyorum ama neden çare yok diyosunuz ? seçimler bir çare değil mi ? şu yazdıklarımı kimse siyaset olarak algılamasın. Eğer günlük 90 tl yevmiye alıyosanız ve bir yağ 70-80 tl ise çare yok demek saçma. Valla ne derseniz diyin ben seçimleri bekliyorum. İsyan edin artık şükretmeyin.
Maximusfel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır hayır. Şükretmekten daha çok isyan etmeliyiz. devleti yönetenlerin zaten bizden istedikleri şükretmek. bir ekmeğe bile şükretmemizi istiyorlar. biz şükrettiğimiz sürece onlar daha da çok ezecekler bizi. halk olarak isyan etmeliyiz çünkü gerçekten artık alım gücü düştü. geçen gün en dandik kuruyemiş markasıyla, en dandik markalı tavuğu aldım 55 lira para tuttu lanet ettim böyle ekonomiye. yunanistan da, ispanya da emekli maaşlarına zam az geldi diye insanlar sokaklara çıktı. devlet zamı arttırdı. başımızdakiler bize muhtaç onlar bizim için çalışıyor onları haşa peygamber gibi gören insanlar çok fazla var bu ülke de.
eooonz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen musluman miydindiye nasil sormayacak ?
DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu suriyeliler ( yani diğer göçmenlerde) bu ülkeden gitmeden hiç bir şey düşmez

En basit düz mantık 5 milyon suriyeli var istanbul bir anda gitseler daireler boşalacak şak kiralar 500 TL düşecek

Bağcılarda bile 3 bin TL ev var düşünün
THEX3T4R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhafazakar arkadaşlar;
Dinen şükretmek ile Ekonominin hiç bir ilgisi yoktur. Bilginize.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Müslümanım ve ne zaman zor bir anım olsa Allah'a sığınırım.
Bu sığınma hissi beni her zaman rahatlatır fakat mesele Şükür etmekte değil madem Rabbimin hazinesi geniş o halde bizde fazlasını isteyeceğiz.
Umarım bu dediğimi yanlış anlamamışsınızdır fakat her şey din ile olmuyor. Reform, Yenilik gerek.
Allah hesap günü geldiğinde bize sen hangi ülkenin vatandaşıydın? Müslüman mıydınız diye sormayacak.
Sen ne yaptın, Sen ne işledin diyecek.
Kısacası başkasının inancı, hayatı beni ilgilendirmez.
Ben kendi hayatıma bakarım
yusufmesci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tevekkül diye bir kavram var araştırın derim. Çare yok demişsiniz, çare var; düşünmek ve çalışmak.
BilalBayar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok şükür her halimize. Rabbim vermiyorsa da bir bildiği, bir zamanı vardır.
Ben size haksizsiniz diye bı şey demiyorum derdi veren dermaninida elbet verir vardır bı bildigi ki bunlar başımıza geliyor ben dini açıdan yanasiyorum siyasi açıdan deil