Srkt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen sene dükkanın alt katında 3 - 4 tane 7 10 cm Aralığında akrep görmüştüm. Hemen ilaçlama yaptırdım. Dikkati elden bırakma hocam. Mutlakada ilaçlat
Yarın site görevlisine bir soracağım bir durumu hocam, ben tek başıma ilaçlatsam yarın başka biri ilaçlattığında yine bizim eve doğru kaçarlar sanki.

onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz eskiden Diyarbakır’ın suriçi evlerinde avlulu müstakil eski yapı evlerde otururduk. Dam beton değil tahta ve kum karışımıydı çok fazla gördük hatta yatarken üzerimize bile düştüğü oluyordu o kadar ki alışkındık.. Yıllar sonra kentleşme olunca siteleşme apartman vs taşındık.. Akrepler sıkıntıdır hocam kara akrebin öldürücü zehiri olanıda vardır normal çok az Zehiri olanıda vardır ama sonuçta akrek akreptir.. Duvara bakın bazen duvardada yürüyebiliyorlar balkonun su giderine bakın hatta balkonun su giderinden bir kova su dökün giderden gelmişse akıp gitsin.. Dikkat edin çok sinsi bir hayvandır. Acısını bilirim…
Vallahi ben pek alışkın değilim hocam, ben terliği alıp gelene kadar nereye kayboldu anlamadım bile. Dediğiniz gibi sinsi bir hayvan. Şimdi su giderlerine su dökeyim dediğiniz gibi.

Covid61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba Trabzon da yaşıyorum. Köydeki evimiz 4. Kat her sene düzenli gösterdiğiniz akrepten 5-6 tane öldürüyorum. Küçüklüğümden beri öldürmüşümdür ve de zehirsiz olduklarını hep söylerler. Ama sokması sonucu alerjik etken gösteren de olur iltihaplanan da. Evi ilaçlatmanızı öneririm.
Bana da zehirsizmiş gibi geliyor hocam, sarıyerde görülen eski akrep haberlerine baktım son yarım saattir Hepsi zehirsiz diyorlar.