neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaş 27.
1,5 senedir evliyim.

Sana şu kadarını söyleyeyim, 25 yılın yükü sanki son 1,5 de sene üstüme çöktü. Tamam evlenip aile kurmak güzel bir şey. Ama geçim sıkıntısı, iş stresi daha zor.

Evinin, ailenin kıymetini bil. Hatta git şimdi ellerini öp sarıl. Macera arama dostum. En az aylık 5-6k kazanmadan evinden ayrılma hele hele hiç evlenme.
tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler hocam. Benim ailemle bir sıkıntım yok şükür bir küslüğümüz vs de yok sadece ya işte nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum
evlilik zaten hak getire bu devirde evlenmek inanılmaz zor. öyle derlendim işte akıl aldım sizlerden teşekkürler.

mertcangokgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En az 7k kazanmadan ayrı eve çıkılmaz...
7k mı

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim de aklımda olan bir şey ama bir türlü cesaret edip giremediğim çünkü ekonomik durum işsizlik iş durumu gibi bir çok faktörler var.

İstanbul da asgari ücret ile tek başına çok zor bana göre en kötü evler kirası bile 1500 ₺ den başlıyor hocam ama ortalama 3500 4000 gibi kazançla idare edilecek şekilde ilerlenebilir.

eşyalı ev kiraları ortalama asgari ücret boyutunda resmen. eşyasız da olmaz aynı şekilde.
Aynen hocam aynı kafalardayız benim işler online ilerliyor ama iş bulursam avrupa yakasından bulacağım çünkü ajanslar orada ve orada daha da pahalı kiralar.

SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
taktiği ben paylaşıyorum tecrübeyle sabittir ama böyle bir durumda olmadı
askerden öncesinde ve şu son bu yılki şubat ayına kadar gececiydim
gündüz uyuyor gece uyanıktım bu yüzden ailem ile iletişimim en aza inmişti ama benim aile ile iletişimimde herhangi bir sorun yoktu
sadece evde tek pc olduğu için abim gündüzleri kullanırken bende geceleri kullanabilmek için bu şekilde yapmıştık bu şekilde ayrı bir eve çıkmana gerek kalmaz sadece hayatının dengesi biraz bozulur gündüz yatmak gece uyanık kalmak çok sıkıntı arkadaşlarınla sosyal yaşantıda sorun yaşar iletişim kopukluğu yaşarsın

feragat edilmedikçe zafer kazanılmaz belki bu yöntemi deneyebilirsin sıfır tl masraf

Ben tek çocuğum o konuda bir sorunum yok sadece işte gece otursam bile bana yat diyorlar gelmişim kaç yaşıma bilmiyorum muyum yani yatacak saati.
bunun gibi sorunlar kişisel bir hayat yaşamamı engelliyor.