Merhaba R10 sakinleri, bu yılın başında açmış olduğum E-ticaret sistemimizi açık artırma ile satışa açıyorum.
Açık artırma başlangıç fiyatı : 5.000 TL
Minimum artırım : 100 TL
Açık artırım bitiş süresi : Son teklif+ 24 Saat
Site adresi : teknopeak . net
Sitenin aylık getirisi: aylık 1-1.5k kar
Sitenin açılış tarihi: 7 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: E-ticaret
Günlük hit sayısı: İzlenmedi
Ziyaretçi kaynağı: Sosyal medya-google
Domainin yaşı : 7 aylık
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Hayır
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız özel yazılım
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Açıklama: Tamamen özene bezene kurulmuş bir sistemdir, sadece instagram sayfa site ve malzemeleri baştan kendim hazırlayım deseniz 20k yakın paranız çıkar.- Müşterilerin çoğunluğu instagramdan gelmektedir.
- Takipçilerin %100 organik çekiliş ile kasıldı yaklaşık 5bin₺ harcadım
- Web sitemize ekstra ücret ödeyerek ek özellikler yaptırdık.
Yaptığımız işten kısaca madde madde bahsetmek istiyorum.- Şimdiye kadar yaklaşık 10k net kar elde ettik yaklaşık 5 ay kadar satış yaptık birbuçuk aydır ilgilenemiyoruz
- Günde 1-2 saat ilgi ile aylık 1-1.5k net kar bırakıyor biz çoğu siparişede cevap veremiyorduk tam gün mesaili çalıştığımız için
- Sistemle çoğunlukla kardeşim ilgileniyordu yurtdışına dil eğitimine gideceği için satmak istiyoruz.
- Web sitemiz ve instagram sayfamız üzerinden akıllı saat, kablosuz kulaklık ve led saat satışı yapıyoruz
- Satışı yapılan ürünler aynı zamanda özelleştirilebilir
- Reklam giderimiz: Forumda satılan 125 kronluk faturalandırılmış face hesapları ile günlük 1-2 satış çıkıyor (forumda ortalama 30₺ den satılıyor bu hesaplar)
- Akıllı saat kordonlarına lazer makinesi ile işleme yapıp sattık baya rağbet gördü
- Led saatlede işleme yapıp satabilirsiniz (Tarih, harf, Figür gibi)
Sistem ile birlikte devredilecek Envanter:
EleksLaser- A3 Pro 2500mW Lazer Kazıma Makinesi CNC Lazer Yazıcı
https://tr.banggood.com/EleksMaker-E...r_warehouse=CN 30 Adet led saat 3 Adet Akıllı Saat 25 Adet Akıllı Saat Kordonu Fotoğraf Çekimi için Dekor Malzemeleri
Mermer zeminle siyah ve bayaz
Beton dekor saksıları
plastik dekor saksıları
lazer logo baskılı renkli süngersel ( istediğiniz tarzda kazımayı lazer cihazla yapabilirsiniz)
Fotoğraf ışıklları
Not : instagram sayfamızdan malzemeler ile çektiğimiz fotolara göz atabilirsiniz ( insta:teknopeaknet)