şimdi şu şekilde shopify bir pazar yeri değil e-ticaret sağlayıcısı olduğu için elindeki siten satış yapıyor ise eğer shopify'dada satış yapıcağım diye bişey yok çünkü dediğim gibi e-ticaret sağlayıcısı sen domaini taşıyarak sadece shopify araçlarından faydalanmış olursun
domaini taşır, dosyaları shopify'a upload eder eklentilerden faydalanırsın bu sayede siteni shopify sağlayıcısı ile birleştirmiş olursun yada sadece domaini taşıyıp shopify üzerinden siteni yeniden yaparsın
shopifyda ürün çekme olayı mevcut ben aliexpressteki ürünleri shopify mağazama çekiyordum sürekli olarak ama bunun için eklentiler kullanman gerekicek amazon eklentisi varmıydı hatırlamıyorum yıllar oldu çünkü
shopify ayrı bir pazaryeri olarak düşünme sağlayıcı olduğu için sitende satış yapıyor isen şuanda yerinde olsaydım taşımazdım çünkü hali hazırda zaten bir siten olduğu için gerek yok uğraşmaya ama dersen yeni bir domain alayım onuda shopifya bağlayayım onun araçlarından faydalanarak ayrı bir website yapayım bunu yapman daha mantıklı olur
Shopify üzerindeki içerikleri pazarlayabiliyorum ama değil mi ? Gerçi aliexpresste var. Her türlü içerik çekerim. Ben sadece bunu öğrenmek istemiştim. Mevcut olan siteyi bozmanın bir anlamı yok. Baktım iyi gidiyor yeni bir alan adı daha alır devam ederim. Teşekkürler hocam.