S A T I L D I
Selamlar. Cihaz eşimin, iPhone 11 Pro'ya geçtiği için satıyoruz.
- Yurtiçi
- 32 GB
- Pili ''Sıfır'' (Günlük kullanımda LTE ve Bluetooth açıkken 1 günü çıkarıyor, alta ekran görüntüsünü ekleyeceğim)
- Ekranında nokta hata, çizik yok. Tertemiz. (Makineden cihaza özel çıkan nano cam kaplı.)
- Şarj entegresi ve ahizesini netten orijinal alıp değiştirdim. (290 TL ödedim) ses az geliyordu çok tozlanmıştı içi, şarj da yavaş oluyor gibiydi komple değiştirdim.
- Yanında orijinal kablo ve adaptör vereceğim.
- Her şey çalışıyor, Touch ID falan arızalı değil.
Cihaz hakkındaki tarafsız düşüncelerim:- Ben büyük ekranlı telefon sevmediğimden ekran boyutu benim için iyi. Hareket halindeyken tek elle kullanımı rahat. Büyük ekrana ihtiyacım olduğunda ipad daha mantıklı benim için.
- iPhone 11 ile karşılaştırdığımda sistem appleri neredeyse aynı hızda açılıp çalışıyor, diğer applerde ise 1-1.5 saniye daha yavaş açılıyor. Yine de çok hızlı bence.
- Pili değiştikten sonra sandığımdan çok daha iyi gitmeye başladı. Yukarıda belirttiğim gibi 1 günü çıkarıyor. Eğer sabah %100 aldıysanız gece yatarken takarsınız ama aşağıdaki ekran görüntüsünde çok daha uzun gittiğini göreceksiniz.
- Ben her şey için cloud kullanıyorum, 32 GB'ın yarısından çoğu boş. Hafıza sorunu sanmıyorum ki yaşansın. Yaşanırsa da önerim Google Cloud alın 5 liraya, mis.
- IOS 15 geldi (ben güncellemedim belki yavaşlar diye. matah bir fark olmadığından gerek duymadım.)
- IOS 16 da gelecek diyorlar. Bunun anlamı şudur: daha 2 dönem aktif stabil çalışır. Güncellemezseniz daha uzun gider bence.
- Kamerası forumda bahsedilen Xioami Redmi Note 9'dan çok ama çok daha iyi. Evde var ondan biliyorum.
Aklıma gelenler bunlar. Sorunuz olursa özelden ya da buradan yanıtlarım.
FİYAT: 2250 TL
Telefoncu 1900 TL'ye alıyor, satacağı fiyat da 2500-2600 TL (burası Düzce, en azından burada böyle.)
Sahibindene 2400 TL'den koyacağım, bu r10 fiyatım.
Fiyatlar maalesef yüksek arkadaşlar, ben telefon alırken de bana yüksekti, bana da öyle elle tutulur bir indirim yapmadılar. Maalesef durum bu, ben de 2400 TL'den satarım yani forum dışında, alırken de pahalı çünkü.
Telefon Numaram: 0533 652 57 51
FOTOĞRAFLAR:
https://drive.google.com/drive/folde...zc?usp=sharing