morqk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Daha önce buna benzer konu da açtım, belki 10 kişi ile telefonda anlatmama rağmen çeşitli sebep sonuçlardan dolayı yapılamadı. ( olurdu , yapardı yapamazdı, işi alıp kaza geçiren arkadaş bile oldu, kısacası nasip olmadı yani )

Daha önce ki konularda arkadaşlarla konuşmamıza istinaden oluşan fikir :

webview tarzı uygulama olacak fakat ekleri var,

1- Uygulama indirilip yüklenince Kullanıcılardan mail adresleri alınacak, (sebebi bir mysql den bu email adresine ait uyarıları ve bildirimleri göstermek) hemen belirtilen url e yönlendirilecek. Alınan email adresi istediğiniz bir yerde kayıt tutabilir, ister txt oluşturun, isterseniz .dat, isterseniz mysql de tutun seçim sizin.

2 - Uygulama arkada taraftan: Online biryerde bulunan mysql den bir tablodan her dakika sorgu çekecek
3 - O tabloda , o kullanıcya ait (mail adresine ait) çeşitli bildirimler var, bunları uygulamaya bildirim olarak yansıtacak, yansittıktan sonra msyql deki satıra bildirildi alanına 1 yazacak ki biz onu bildirim olarak gösterildiğini anlayalım
4 - Toplam bildirim sayısı mysql de ki o kullanıcnın mail adresine ait toplam bildirim sayısına eşit olacak, yani bildirim gösterilmiş olabilir ama bir işlem yapılmadığı için hala aynı kalacak
5- Uygulama nın telefon üzerinde ki icon ' nun üst kısmında bildirim sayısı yazacak
6 - Mysql de ki tabloyu ben canlı tutacağım, işi biteni ben sileceğğim, ( erp sistemine bağlı bir olay), gerekli bildirimleri ben oraya yazacağım ve sileceğim, orası tamamen bende,
7- Bir de uygulamada genel bir bildirim alanı olsun dedik, pop up tarzı , duyuru yapabilmek için toplu olarak, durum bu,

8, yayınlanması da size ait,

ben her kullanıcının mail adresleri ile birlikte gerekli uyarılar mysql de güncel tutacağım, uygulama burayı sorgulayığ her kullanıcıya ayrı ayrı bildirim ve Count bilgisi verecek , olay bu...

bildirim için istediğiniz yerle entegre olabilirsiniz, onesignal gibi...
finalde source code ları teslim edilecek...

playstore ve appstore da yayınlanacak...

Böyle bir fikrim var, anlaşılmayan birşey varsa pm atabilirsiniz, PM atan arkadaşlar kesinlikle cep telefonunu yazsın ararım direkt.
pm attım.