Hizmet Detayları :

- Öncelik olarak her ihtimale karşı web sitenizin yedeğini alarak sizleri veri kaybı yaşamaktan tamamen kurtarıyoruz. (Çok yüksek verili sitelerde kişi kendisi yedek almalıdır)
- Web sitenizin Google Pagespeed Ve Gtmetrix değerlerini alarak raporumuza ekliyoruz.
- Gereksiz olarak kurulu ve sistemi yavaşlatan eklentiler mevcut ise sizden teyit alarak bu eklentileri sunucudan temizliyoruz.
- LazyLoad Kurulu yaparak web sitenizde bulunan görsellerin açılış hızını arttırıyoruz. Web sitenizde youtube videoları iframe şeklinde mevcut ise, bu iframelerin web sitenizi yavaşlatmasını engelleyecek işlemler yapıyoruz.
- Bağlantı önyükleme ile web sitenizin sitemap.xml içerisinde bulunan tüm linkler kullanıcı linkin üzerine geldiği anda arka planda yüklenmeye başlayarak ana sayfa dışında alt sayfaların açılış hızınıda hızlandırıyoruz.
- HTML sıkıştırma optimizasyonu yapıyoruz.
- Css Optimizasyonu Yapıyoruz.
- Js (JavaScript) Optimizasyonu Yapıyoruz.
- Veri tabanınızda bulunan gereksiz işlemleri temizliyoruz.
- Web sitenizde 404 Hatası veren url var ise bu url adreslerini bularak düzenlemesini sağlıyoruz, bu sayede gereksiz işlemler azalarak web sitenizin hızına büyük katkısı oluyor.
- Son olarak Web sitenizin son hali olan hızlanmış durumumun Google Pagespeed Ve Gtmetrix değerlerini raporumuza ekliyoruz.
- İşlemler 24 Saat içinde tamamlanıp rapor tarafınıza Rar dosyası olarak iletilmektedir.
- İşlemler İnfinite Lisanslı Wp-Rocket eklentisi ile yapılmaktadır.

İşlem Sonucu :

1- Web sitenizin Pagespeed ve Gtmetrix sonuçları yükseliyor.
2- Sitenizi ziyaret eden kullanıcılara çok daha hızlı bir web deneyimi sunuyoruz.
3- Web sitenizin açılış ve yükleme hızı gözle görülür derecede artıyor.
4- Site içinde sayfalar arası geçiş hızı yüksek düzeyde hızlanıyor.

Ücret Tablosu :

ULTRA PAKET 125₺ ⭐⭐🚀🚀
-HTML Optimizasyon
-CSS Optimizasyon
-JS Optimizasyon
-Görsel Optimizasyon
-Lazy Load
-Browser Cache
-Bağlantı Önyükleme
-Database Optimizasyon
-GZip Compression
-EXTRA ÖZEL AYARLAR

Whatsapp İletişim : Buraya Tıkla
Örnek Hızlandırmalar

MOBİL

MASAÜSTÜ

MUTLU MÜŞTERİ YORUMLARI

AhmetEKC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok

babil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmetten sonra sitemin adını fişek koydum Teşekkürler
ScienceTeacher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitede boş boş gezinirken hızlı olmanın faydalarından yararlanarak ilk 2 içerisinde ref oldum.

Referans öncesi mobil 16 masa üstü 75 idi. Hızlı diyalog kurup çalışmalara hemen başladı arkadaş. İşi teslim etiğinde ise gözlerime inanamadım

Mobil 92
Masa Üstü 98 oldu.

Site adresim https://fenbilimleri.org

Sorgu linki TIKLA
Bordo Bereli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 dakikada işlemleri halletti sağolsun site hızlandı değerleri yükseldi teşekkürler.
lostyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tşkrler ilgili arkadaş
digiteryum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi ile bir çalışmamız oldu. Çok ilgili ve kibar birisi. Yaşanan her türlü zorlukta müdahale edip yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ederim.
zymbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim Eline Emeğine Sağlık Anın 'da Etki Gösterdi Yaptığın İşlemler. Çok teşekkür ederim.
onurbayramtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşini iyi yapan ilgili bir arkadaş.Mobil 22 Masaüstü 55 hız skorunu , mobil 98 Masaüstü 99 olarak yaptı.Emeğinizden dolayı teşekkür ediyorum.
hsnkahrimanoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpres sitem çok yavaştı. Arkadaşla iletişime geçtim ve kısa bir sürede websitemin optimizasyon işlemlerini yaptı ve gözle görülür derece bir fark ortaya çıktı. Gtmetrix değerlerim resmen yerlerdeydi fakat arkadaşın verdiği hizmetten sonra şu anda B dereceye kadar çıktı.
Sorduğum her soruyu özenle cevapladı. Gerçekten işinin ehli ve çok güvenilir birisi. Eğer böyle bir hizmete ihtiyacınız varsa düşünmeden arkadaş ile çalışabilirsiniz.
onurbayramtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşini iyi yapan ilgili bir arkadaş.Mobil 22 Masaüstü 55 hız skorunu , mobil 98 Masaüstü 99 olarak yaptı.Emeğinizden dolayı teşekkür ediyorum.
zymbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim Eline Emeğine Sağlık Anın 'da Etki Gösterdi Yaptığın İşlemler. Çok teşekkür ederim.
bilgisayarji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hizmet alındı
ilgi ve alakası için teşekkür ederim
tab2yunus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress site hızlandırma işi verilmiştir. Harika iş çıkardı. Kendisine teşekkür ediyorum. Sürekli çalışma için uzun süreli anlaşma sağlandı. Başarılar kardeşim
isasadic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress Hızlandırma yaptırıldı. Hızlı teslimat, ilgili arkadaş. Fazlası ile yardımcı olacaktır. Teşekkürler.
Komidin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sözünde Duran işi zamanında teslim eden bir arkadaşımız Hızlandırma işlemi süper ötesi oldu . Teşekkür ediyorum. ilgisinden dolayı
WPServis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site hızlandırma çalışması alındı. Zamanında işi teslim etti teşekkür ederim
paollu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üç site için sipariş verildi ve ertesi gün alındı. Değerler muazzam teşekkür ediyorum
Pendelton adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hızlandırma işi verildi. Gayet başarılı değerlere ulaştık. Kendisine teşekkür ederim. İyi çalışmalar