Site İçin İstenen Fiyat : Konunun Altında Yer Almaktadır.
Site Aylık Getirisi: Aylık ortalama 300 TL civarı
Site Açılış Tarihi : 2017
Günlük Tekil Kullanıcı: 1500 - 2000 tekil
Ziyaretçi Kaynağı : %95 Google
Domain Yaşı : 3Yıl
Site Tüm İçeriği İle Birlikte mi Satılık, Sınırlama Var İse Neler: Komple site içeriği ile birlikte satılıktır.
Hosting Dahil midir : 1- 2 ay idare edilebilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır yok.
Kullanılan yazılım lisansı satışa dahil mi : Evet (Wordpress) + Tebilişim (Rush Lisansı)
Yazılım Lisans Sonlanma Zamanı: Sınırsız
Sitenin Satışında Herhangi Hukuki Bir Problem Var mı, Telif Hakkı vb: yok
Site dili : Türkçe
Son 3 Aylık Analytics Bilgileri Mayıs - Haziran - Temmuz 24'üne Kadar Olan Gelir Tablosu Aşağıda Site ile ilgili genel bilgiler- Sitenin kategorisi magazin, gündem, kampanya, rüya tabiri
- Aylık VPS ücreti olarak 59 TL ödemekteyim.
- WPde kullandığım tema Bimber - Viral Magazine WordPress Theme
- Domain uzantısı .com ve marka olmaya müsait bir domain.
Satış ile ilgili bilgiler- Site daha önce tebilişim tarafında yayın yapıyordu. İlgilenmediğim için WP tarafına taşıdım ara ara içerik çekiliyor siteye. Tekrar tebilişime isterseniz siteyi taşıyabilirsiniz.
- Site NEWS kayıtlı. 5-6 ay oluyordur.
- Eğer sitemiz ile ilgileniyorsanız lütfen telefon numaranızı Özel Mesaj olarak iletin. Konuyla alakalı size dönüş sağlayalım.
- Yüz yüze site alımı yapmak isteyen arkadaşlar İstanbul / Bahçeşehirde ikamet ediyorum.
Bilgilendirme ;
Sitenizi yüksek fiyata satıyorsunu diyen çok fazla arkadaş oluyor. Sitemi yüksek fiyata satmıyorum. Gelir x 20 ay satış yapılacak bir internet sitesi değil. Domaini projelendirilecek ve sadece domain satışı 3k civarında olabilecek bir fiyat. Bunun yanında Tebilişim lisansı vereceğim. Tebilişim haber lisans ücretlerine bakabilirsiniz.
Satışa adsense hesabı dahil değildir.
Siteyi satmak için bir aciliyetim yok.
Sitemiz için talep ettiğimiz fiyat 7
.750 TL
Merhaba, sitenizi sattınız mı? satışta mı? ona göre ilerlemek istiyorum