HB'nin �yle bir d���ncesi olsayd� ad�n� hepsipara koyar gerekirse size �oktan teklif sunard�.
Proje ortaya ��kt�ktan sonra ismi benziyor diye gelip sizden domain almazlar. Bo�una umut beslemeyin diye s�yl�yorum bunlar�.
Bu tip projeler b�y�y�p globale a��ld�k�a d�nya markas� olma yolunda ilerliyorlar herkese hitap eden global bir kelime se�melerinin sebebi bu. Yoksa bizim ad�m�z hepsi burada c�zdan sistemi geli�tirece�iz ismi de hepsi para olsun demiyorlar zaten para'ya gelene kadar hepsi c�zdan diyebilirlerdi. Burada Pay kelimesinin se�ilmesi tamamen �irket stratejisi paray� alm��lar bizde pay yapal�m diye d�z mant�k d���nm�yorlar. Belki ileri de hepsi pay b�y�yecek ve tek ba��na bir �deme sistemi haline gelecek globalde. Belki de yabanc� yat�r�mc� ortak olacak ya da sat�n alacak. O y�zden global .com uzant� ve globale hitap eden kelimeler �nemlidir kurumsal �irketler i�in.
Domain pazarlama konusunda ki en b�y�k hata herkesi sizin gibi d���n�rler zannediyorsunuz, domain yat�r�mc�s� as�l �irket sahipleri gibi d���n�p, �n g�rd���nde investor oluyor.
Size tavsiyem HB de�il biraz daha hedef k���lt�n g�zel bir domain ve elektronik para c�zdanlar�n�n reva�ta oldu�u bu g�nlerde ba�ka projelere pazarlay�n.
Cevabınız ve değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim.
Ben domaini 2016 yılında kaydettim. O dönemde hepsipay yada hepsipapel gibi bir projesi yoktu. Onlardan esinlenerek aldığım bir domain değil yani. Onların
global düşünceleri konusunda size sonuna kadar katılıyorum.
İlla hepsiburada alsın diye de bir beklentim yok. (Ama alırlarsa maddi olarak güzel olur diye umut ediyorum)
Diğer arkadaşların dediği gibi alıp yönlendirme yapabilirler yada dijital para projeleri gibi bir projede de kullanılabilir düşüncesindeyim.