Aşılı ve aşısız olarak insanları kutuplaştırmak yerine bilinçsizde hareket edenleri bilinçleştirseler daha hızlı yol katedeceğiz. Bu kadar çok insan aşı oldu da ne oldu? Bana bişey olmaz artık edasıyla obar senin, bu avm benim, o düğün senin, bu party benim diye 4. dalga başlamadı mı?
Aşılı olanlar kral, aşısız olanlar pis kaka denmemeli. Aşılı olanlarında hastalığı kapabileceği hatta onlarında potansiyel taşıyıcı olduğu insanlara öğretilmeli. Aşıyı göklere çıkartmak yerine doğru bilgiler verilmeli. 6 Ay önce biontech dandik aşı idi sinovak kaliteli aşı idi hani. Şimdi 2 doz sinovak olanlara aynı kişi sinovak dandik aşı tekrar gel biontec ol diye söylüyor ise insanlar aşıya nasıl güvensin? İnsanlar deneme tahtası mı?
Hani biontec -70derece'de muhafaza edilmesi gerekiyordu ama otogarda biontec, sinovaac diye seyyar satıcı gibi aşı vurulmaya nasıl başlandı?
Zaten herşey yeterince şeffaf, bilim ve istatistiğe dayalı ve doğru şekilde ilerlese emin olun insanlar koşa koşa aşı olacak. Sözün özü aşılı - aşısız diye insanları damgalamak ve kutuplaştırmak yerine bir an önce doğru bilgiler, doğru istatistikler ile insanlar bilinçlendirilmeli. Turizmden 3-5 milyon kasaya para girecek diye Yurdum insanınız hayatı hiçe sayılmamalı.
Konuyu açan kişinin de kutuplaştırmak için konu açtığını düşünüyorum aşı konuları yasaklansın artık iyice saçmalanmaya başlandı