Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alıcı bilinçli olmak zorunda ki.. sizin değiminizle: Satıcı odunu vermesin
İnsanlar okumaya yazmayı bile bilmiyor 3-5 kelime yazıyı okuyup anlamayan bile var misal ben bile çok yaşadım a istiyorum diyorum adam b için bana ulaşıyor. Bu kişiler aynı şekilde bir ürün alırkende a ürünü alıyorum diye b ürünü alıyor sonra öyle oldu böyle oldu problemleri ortaya çıkıyor sonra ne oldu ürün öyle hizmet şöyle e almasaydın?
Peki alıcı bilinçli olduktan sonra "bu ürün çok pahalı" veya "ben bu ürünü beğenmedim" diye yapılan bir yoruma mı bakar, yoksa değerlendireceği başka faktörler veya aradığı belli nitelikler mi vardır?

Bir satıcı olarak ne aradığını bilen, bilinçli tüketicilere hitap ediyorsanız bu dediklerimden zaten zarar görmezsiniz. Öteki türlüsünde de bir fikir sahibi olmayan kullanıcı bilinçlenir düzgün yapılan bir hizmet incelemesi neticesinde. En azından yapılan olumlu yorumların artıları ile olumsuz yorumların eksilerini karşılaştırabilir. Kaldı ki bu müşterinin en doğal hakkıdır, engellenmemesi gerekir.

Bugüne kadar kaç defa tüketici mahkemesine başvurdunuz burada aldığınız bir hizmetten memnun kalmadığınız için? Buna ne gerek olsun degil mi?