Chipville adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tahaerdem ile R10 öncesi yollarımız bir kaç defa kesişmiş ve ticarette bulunmuştuk..

Sonrasinda gel zaman git zaman derken R10 da tekrar yollarımız kesişti ve iyi ki de kesişti.

Kendisi ile r10 buluşmamız sonrasinda muhtemelen 100+ den fazla ticaretde bulunduk. Ve en zor dönemlerimi geçirdiğim dönemde sayesinde hayata tutunarak refah seviyemi yükseltmemi sağladı yine bununla kalmayarak bir hastane masrafı için toplamam gereken 10k+ parayı yaptığımız ticaretler ile toplamamı sağladı.

Naifliği kibarlığı arkadaşlığı ve insanlığı çok değerli 🙏

Antalya da şu an yangınla mücadele halinde olan morale ihtiyacı olduğunu düşündüğüm @tahaerdem; dostumuza geçmiş olsun dileklerimi bir kere daha buradan ileterek bu zor afet sürecinde bir nebze de olsa moral motivasyon olarak teşekkürümü buradan sunarak destek olmak istedim. 🙏
Cansınnn Serkan,

İş konusunda ; sende her zaman hizmetini düzgün sunduğun, müşterilerimize bize mağdur etmediğin için teşekkürler. Ayrıca Dostluğumuz konusunda da, her zaman yanımda olduğun ve stresli iş günlerimde (her zaman ) bana katlandığın için teşekkürler 😊

Yangın konusunda hepimizin içi yanıyor , haberlerde ve medya da belirtildiği gibi değil durum arkadaşlar .'' MANAVGAT'TA YANGIN KONTROL ALTINA ALINAMADI '' bir çok arkadaşımızın evleri , seraları ,hayvanları yandı . Yangın SÖNMÜYOR, DURMUYOR ... Bir çok yere müdahalede uçak ,helikopter ve itfaiyeler YETERSİZ kalıyor. Medya da yer alan eksik haberler yerine lütfen durumu sosyal medyadan takip edin , dualarınızı eksik etmeyin...

Ravertan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun herkese ( bize çok yanaştı )
amin hocam

MahmutDGN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ülkemize Geçmiş Olsun. Taha Hocam Sizin de Yazdıgınız gibi Efendi ve Kibar Birisi. Çok Yakından Tanımıyorum Ama Yaptıgımız Ticaretlerden Bunu Anlamak Zor değil.
Teşekkür ediyorum hocam , sizlerde aynı şekilde