Kendisiyle bir çekiliş sonucu tanıştım ve yaklaşık 1.5 saatlik SEO eğitimi aldım.
Kendisine sorduğum sorulara birçok yanıt vererek beni fazlasıyla bilgilendirdi.
Parayla satın alınamayacak bilgileri kendisinden edindim. Kendisine çok teşekkür eder ve minnettar olduğumu söylemekten şeref duyarım.
Memnun kalmanıza çok sevindim, umarım faydalı olabilmişimdir. Tanıştığımıza memnun oldum. Güzel başarılar elde etmenizi dilerim
Bana attığı 5 puanlık ceza için sitem ederek, yaptığı güzel işler için tebrik ediyorum. Herkese bol kazançlar
Siteminizi anlıyorum, ancak kişisel olarak asla kimseye bir işlem uygulaması yapmıyoruz. Kurallar ve saygı, sevgi çerçevesinde yetişebildiğimiz kadar birlik ve beraberliği korumaya gayret ediyoruz her bir r10 yöneticisi olarak. Bugün moderatör yarın standart üye olabilirim, kullanıcı adının yanındaki rank sadece bir görev üstlenmekten ibarettir. Kişisel hiçbir çıkar ya da öfke barındırmaz 😊
Tebrik mesajınız için de çok teşekkür ederim. Sizin de varsa içeriğe dair merak ettikleriniz, sorularınız ya da aklınıza takılan konular sizinle de uygun bir vakitte görüşelim hem tanışalım hem de bilgi alışverişi yapalım

Özel mesaj atabilirsiniz konu ile ilgili.