Hayatımda böyle garip böyle saçma bir nedenden dolayı konu açıp fikir alacagım yemin ediyorum aklımın ucundan bile geçmezdi.
Öncelikle şunu belirtmekte fayda var. Misafir Perver ve yedirmesini içirmesini ikramı çok seven sohbetvari bir yapım var. Bilen bilir. Bu anlatacağım saçma olay bütün bunların ötesinde...!

Pazartesi tatil dönüşü yaptım 14 saatte geldim. Bi de ne göreyim bahçenin içinde oturmuşlar sohbet ediyorlar. Eşimin bi akrabası kızı ile birlikte sürekli bize geliyor. Acayip sinirlendim.
Tatilden yoldan gelmişim kafa dinleyip soyunup duşumu alacagım. Ne b. işiniz var?
Benim örfüme adetime geleneğime ters diye kızıp kovmadım ama huzurum bozuldu o akşam.
Sonra salı oldu yine geldi lak lak...
Çarşamba yine geldiler.
Perşembe mi? Yine geldiler arkadaş....
Ama son iki gündür huzurum iyice bozuldu. İş inan tekmeleyip kovalamaya kadar gidecek diye korkuyorum.
Örf adet gelenekmiş inanın bu kadar düşüncesiz bu kadar sinirlerimi zorlayan garip insanlar yok... Ağzımı en son bozduracaklar. O derece gerginim arkadaşlar...

Üstüne üstlük gelen ana kızın diğer büyük benle akran kızı da bizde kalıyor artık 😂 Anası ve diğer kızı her gün ekstra atılıyor aramıza..
Sinirden gülüyorum artık.
Yan komşumuz Osman abi (Türk sinemasının Hulusi Babası gibi sevimli bi komşum) Ona dert yandım. Bu zamana kadar iyi dayandın, ben olsam patlardım dedi. Hele hele büyük kız ne zaman görsem sizde diyor.
Sözün sabrın bittiği saçma sapan garip bir durumda kaldım. Kovmak defetmek mizacıma ters ama yapmalıyım.

Not:Bu akşam kaçacaktık ama bu sefer 3 saat önden baskın yaptı.

Utanma da yokki arkadaş...

Ben sabah gibi Hergün akşama kadar onları bezdiririm lakin onlar kadar boş biri değilim ki...

Hayatımda karşılaştığım en saçma şeylerden biri... Ne yapmalıyım ki ara sıra nadir gelsinler..Kalp kırmak istemiyorum mizacıma ters.